Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Koelcellen | Vriescellen kopen? De beste koelcellen | vriescellen bij Horeca Gemak

  Koelcellen met motor

  Koelcellen met motor

  161 producten
  Vriescellen met motor

  Vriescellen met motor

  152 producten
  Koel-/Vriescellen (Zonder Motor)

  Koel-/Vriescellen (Zonder Motor)

  180 producten
  Koel-/Vriescombinaties (Met Motor)

  Koel-/Vriescombinaties (Met Motor)

  22 producten
  Koel-/Vriescellen Op Maat (Met Motor)

  Koel-/Vriescellen Op Maat (Met Motor)

  0 producten
  Diamond Rekken voor Koel-/Vriescellen

  Diamond Rekken voor Koel-/Vriescellen

  39 producten
  CombiSteel Rekken voor Koel-/Vriescellen

  CombiSteel Rekken voor Koel-/Vriescellen

  76 producten
  Strokengordijnen voor Koel-/Vriescellen

  Strokengordijnen voor Koel-/Vriescellen

  7 producten
  Oprijplaten voor Koel-/Vriescellen

  Oprijplaten voor Koel-/Vriescellen

  11 producten
  Wandunits (Koel)

  Wandunits (Koel)

  40 producten
  Wandunits (Vries)

  Wandunits (Vries)

  38 producten
  Plafondunits (Koel)

  Plafondunits (Koel)

  13 producten
  Plafondunits (Vries)

  Plafondunits (Vries)

  9 producten
  Splitunits (Koel)

  Splitunits (Koel)

  12 producten
  Splitunits (Vries)

  Splitunits (Vries)

  15 producten

  In een horecazaak is het ontzettend belangrijk dat producten op de juiste manier gekoeld worden. Het is namelijk essentieel dat voedingswaren vers blijven. Voor koelcellen en vriescellen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden koelcellen en vriescellen met motor aan, maar ook vriescellen en koelcellen zonder motor. Daarnaast bestel je bij ons ook koelrekken, strokengordijnen en koel- en vriesunits. Zo vind je in ons assortiment alles wat je nodig hebt voor de koel- en vriescellen in jouw horecazaak.

  De beste koelcellen en vriescellen

  Besluit je om een nieuwe koelcel in je zaak te plaatsen? Dan is het belangrijk dat je voor goede apparatuur kiest. Een koe lcel mag nooit zomaar uitvallen. Wanneer dat gebeurt, blijven de voedingswaren namelijk niet lang vers. Bij ons bestel je koelcellen en vriescellen van de hoogste kwaliteit. Zo kun je er zeker van zijn dat je koel- en vriesunits steeds naar behoren werken. Dankzij onze uitstekende koel cellen zijn je voedingswaren altijd vers. Overigens zijn onze koel- en vriescellen niet alleen van hoge kwaliteit, maar daarnaast hanteren we ook zeer scherpe prijzen.

  Koelcellen en vriescellen bestel je bij HorecaGemak

  Koel- en vriescellen bestel je bij HorecaGemak, omdat je bij ons zeker kunt zijn van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij HorecaGemak zijn we gespecialiseerd in horeca-apparatuur. Wij weten dan ook precies waar jij als horeca-ondernemer op zit te wachten. Voor onze koelcellen en vriescellen betaal je de laagste prijs. Bovendien kunnen wij de koelcellen en vriescellen ook voor je installeren!

  Koelcel kopen: Waarom een Koelcel onmisbaar is in je Horecazaak

  In de wereld van de horeca is efficiëntie de sleutel tot succes. Als restauranteigenaar, caféhouder, cateraar of hotelier weet je dat het bewaren van bederfelijke producten op de juiste temperatuur van vitaal belang is voor de kwaliteit en veiligheid van je gerechten en drankjes. Hier komt de koelcel in beeld als een onmisbare troef voor je onderneming.

  1. Koelcel: De Hartslag van je Horecazaak

  De koelcel vormt het kloppende hart van elke horecazaak. Hierin bewaar je niet alleen verse ingrediënten, maar ook bederfelijke producten zoals vlees, zuivelproducten en groenten. Dankzij de geïsoleerde vloer en professionele koeling blijven je voorraden in topconditie, klaar om te worden omgetoverd tot heerlijke gerechten.

  1. Stekkerklare Koelcellen: Gemak en Tijdbesparing

  Met stekkerklare koelcellen hoef je je geen zorgen te maken over complexe installaties. Deze complete koelcellen worden stekkerklaar geleverd, wat betekent dat je snel en zonder gedoe van start kunt gaan. Tijd is geld in de horeca, en deze apparaten besparen je kostbare tijd.

  1. De Juiste Koel cel voor Jouw Behoeften

  Niet elke horecazaak is hetzelfde, en daarom is het belangrijk om de juiste koel cel te kiezen. Er zijn verschillende modellen en groottes beschikbaar om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu een compacte koelruimte nodig hebt of een grotere installatie voor een drukke keuken, er is altijd een passende oplossing beschikbaar.

  1. Bewaar Voedsel Veilig en Hygiënisch

  Een professionele koelcel zorgt ervoor dat voedsel op de juiste temperatuur wordt bewaard, waardoor de groei van bacteriën wordt geremd en bederf wordt voorkomen. Dit draagt bij aan de voedselveiligheid en houdt je gerechten vers en smakelijk.

  In conclusie, een koelcel kopen is een investering in de efficiëntie, kwaliteit en veiligheid van je horecazaak. Met stekkerklare koelcellen en een breed scala aan opties om uit te kiezen, kun je de juiste koel cel vinden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Bewaar je ingrediënten in topconditie en serveer de beste gerechten aan je gasten. Ontdek vandaag nog hoe een koel cel het verschil kan maken voor jouw horecaonderneming.

  Waarop Letten bij het Kopen van een Koelcel?

  Als horecaondernemer begrijp je als geen ander dat een koel cel het kloppende hart vormt van je keuken. Hier worden niet alleen ingrediënten bewaard, maar ook de versheid en kwaliteit van je producten gegarandeerd. Bij de aanschaf van een koel cel zijn er diverse cruciale aspecten waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt voor je horecazaak.

  1. Koelcapaciteit - De Motor van Koeling

  Een van de eerste zaken om te overwegen is de koelcapaciteit van de horeca koelcel. Hoeveel producten en ingrediënten wil je opslaan? Afhankelijk van de grootte van je horecazaak en het intensieve gebruik, moet je ervoor zorgen dat de koel cel voldoende koelcapaciteit heeft om al je producten op de juiste temperatuur te houden. Een professionele koelcel garandeert een stabiele temperatuur, ongeacht de externe omstandigheden.

  1. Beschikbare Ruimte - Optimaal Gebruik van Je Assortiment

  De beschikbare ruimte in je horecakeuken is een kostbaar goed. Meet de beschikbare ruimte zorgvuldig op voordat je een horeca koelcel koopt. Zo zorg je ervoor dat de koel cel perfect in je keuken past en dat er nog voldoende bewegingsruimte overblijft voor je personeel.

  1. Paneelkwaliteit - Robuuste Bouw voor Intensief Gebruik

  Horecakoelcellen moeten bestand zijn tegen intensief gebruik. Kies voor koel cellen met hoogwaardige panelen die duurzaamheid garanderen. Deze panelen moeten goed isoleren en gemakkelijk te reinigen zijn, wat essentieel is in een drukke horecakeuken.

  1. Koelmotor - Betrouwbare Prestaties

  De koelmotor is het hart van de horeca koelcel. Kies voor betrouwbare en energiezuinige koelmotoren om ervoor te zorgen dat je producten altijd op de juiste temperatuur worden gehouden. Dit vermindert niet alleen energiekosten, maar verzekert ook de kwaliteit van je producten.

  1. Geschikt voor Groente - Optimaliseer Opslag

  Als je veel groente in je keuken gebruikt, overweeg dan een complete koelcel met specifieke opslagopties voor groente. Deze koelcellen bieden optimale luchtvochtigheid en temperatuurinstellingen om de versheid van groente te behouden.

  In de wereld van de horeca is een koelcel een onmisbare schakel in het behoud van de kwaliteit en veiligheid van je producten. Met deze overwegingen in gedachten, kun je een weloverwogen beslissing nemen bij het kopen van een professionele koelcel die perfect past bij de behoeften van je horecazaak. Kies slim en houd je producten altijd op hun best!

  Hoe een Koelcel Plaatsen in je Zaak?

  Een koel cel is een essentieel onderdeel van veel ondernemingen in de horeca, van restaurants tot cateringbedrijven. Het zorgt ervoor dat je voedingsmiddelen op de juiste temperatuur worden bewaard en voldoet aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Hier zijn enkele stappen om een koel cel met succes te plaatsen in je horecazaak.

  1. Afmetingen en Deur - De Juiste Keuze

  Een van de eerste overwegingen bij het plaatsen van een koel cel is de beschikbare ruimte en de afmetingen van de koel cel. Meet zorgvuldig om ervoor te zorgen dat de koel cel goed past en gemakkelijk toegankelijk is. Denk ook na over het type deur dat het beste past bij je behoeften - schuifdeuren, draaideuren, of misschien zelfs een snelle roldeur voor een drukke keukenomgeving.

  1. Omgevingstemperatuur - Optimaal Klimaat

  Houd rekening met de omgevingstemperatuur en koelcapaciteit waarin de koel cel wordt geplaatst. Een goede serviceprovider kan je adviseren over de juiste isolatie en koelcapaciteit om ervoor te zorgen dat de koelruimte efficiënt blijft werken, zelfs in een warmere omgeving.

  1. Montage en Vervoer - Professionele Diensten

  Het monteren en vervoeren van een koel cel apparatuur vereist vakmanschap en precisie. Kies voor een betrouwbare leverancier die ervaren is in het plaatsen van koel cellen. Deze professionals weten hoe ze de units veilig moeten monteren en vervoeren, zodat je koel cel langdurig en probleemloos kan functioneren.

  1. Voedingsmiddelen - Optimale Opslag

  Overweeg hoe je de voedingsmiddelen in de koelcel organiseert. Plaats producten zo dat de luchtcirculatie optimaal is en de temperatuur gelijkmatig wordt verdeeld. Dit helpt bederf te voorkomen en zorgt ervoor dat je voedingsmiddelen langer vers en opgeslagen blijven.

  1. Vrijblijvend Advies en Offerte - Maak gebruik van Expertise

  Bij het plaatsen van een koel cel is het verstandig om vrijblijvend advies in te winnen bij professionele ondernemingen. Ze kunnen je niet alleen begeleiden bij de juiste keuze en plaatsing van de koel cel, maar ook een vrijblijvende offerte verstrekken die past bij je wensen en budget.

  De plaatsing van een koel cel in je horecazaak is een belangrijke stap om de kwaliteit en veiligheid van je voedingsmiddelen te waarborgen. Door de juiste afmetingen, deur, omgevingstemperatuur en serviceprovider te kiezen, ben je goed op weg naar een succesvolle plaatsing. Zorg ervoor dat je koel cel voldoet aan de hoogste normen, en je kunt met vertrouwen je horecaonderneming runnen, wetende dat je producten in goede handen zijn.

  De Geschiedenis van de Koelcel: Een Koele Reis Door de Tijd

  1. De Oorsprong van Koeling

  De geschiedenis van de koel cel begint eigenlijk veel eerder dan je zou denken. In de oudheid werden al technieken gebruikt om voedsel koel te houden. Oude culturen in onder andere China, Egypte en Griekenland maakten gebruik van ijs en ijskelders om bederfelijke goederen te bewaren. Ze wisten al dat koeling de houdbaarheid van voedsel verlengde, maar het duurde nog even voordat moderne koeltechnologieën werden ontwikkeld.

  1. De Uitvinding van de Koelkast

  De echte doorbraak kwam in de 19e eeuw met de uitvinding van de koelkast. Een van de vroege pioniers op dit gebied was Oliver Evans, een Amerikaanse uitvinder, die in 1805 een ontwerp voor een koelapparaat patenteerde. Het duurde echter nog enige tijd voordat koelkasten praktisch werden voor dagelijks gebruik.

  1. De Rol van Koel cellen in de Voedselindustrie

  In de late 19e en vroege 20e eeuw begon de voedselindustrie koeltechnologie serieus te nemen. Koel cellen werden in toenemende mate gebruikt om voedsel op grote schaal te bewaren en te distribueren. Dit was vooral belangrijk voor de groeiende horeca en de opkomende supermarkten.

  1. De Moderne Koelcel

  Naarmate de technologie zich ontwikkelde, werden koel cellen steeds efficiënter en veelzijdiger. De introductie van geavanceerde koelsystemen, geïsoleerde panelen en digitale controlemechanismen maakte het mogelijk om de temperatuur in koel cellen nauwkeurig te regelen. Hierdoor konden bedrijven een breed scala aan producten veilig bewaren, van verse groenten tot zuivelproducten.

  1. Duurzaamheid en Energie-efficiëntie

  Tegenwoordig staat duurzaamheid centraal in de ontwikkeling van koel cellen. Producenten richten zich op het verminderen van het energieverbruik en het minimaliseren van de ecologische impact. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van energiezuinige koel cellen die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor de operationele kosten van bedrijven.

  De Toekomst van Koelcellen

  Met voortdurende technologische vooruitgang en groeiende aandacht voor voedselopslag en voedselveiligheid, blijft de koel cel evolueren. De toekomst belooft nog geavanceerdere en milieuvriendelijkere koeloplossingen, waardoor de houdbaarheid van voedsel wordt verlengd en bedrijven in staat worden gesteld om hun producten in optimale conditie te houden.

  De geschiedenis van de koel cel is een reis van ijskoude ontdekkingen, innovaties en verbeteringen die de manier waarop we voedsel bewaren en consumeren hebben getransformeerd. Van de primitieve ijskelders tot de moderne, energie-efficiënte koel cellen van vandaag, deze apparaten hebben een blijvende impact gehad op de voedselindustrie en de wereld om ons heen.

  Waarom HorecaGemak Kiezen als Partner voor je Koelcel?

  1. Specialist in Horeca Koelcellen

  HorecaGemak heeft zich gespecialiseerd in horeca koel cellen van topkwaliteit. Deze complete koel cellen zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van grote horecazaken. Of je nu een restaurant, hotel of cateringbedrijf runt, onze professionele koelcellen bieden de betrouwbare koeling die je nodig hebt.

  1. Gratis Geleverd - Gemak en Kostenbesparing

  Bij HorecaGemak begrijpen we dat elk detail telt in de horeca. Daarom bieden wij gratis levering van onze koel cellen. Dit betekent dat je geen extra kosten hebt voor het transport van je nieuwe koel cel. Het is een van de manieren waarop we streven naar gemak en kostenbesparing voor onze klanten.

  1. Advies op Maat - We Begrijpen je Wensen

  Bij het kiezen van de juiste koel cel is deskundig advies essentieel. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het selecteren van de unit die perfect past bij jouw behoeften. Of je nu advies nodig hebt over de afmetingen, koelcapaciteit of deurtype, wij staan voor je klaar.

  1. Goede Service - We Laten je Niet in de Kou staan

  HorecaGemak staat bekend om zijn uitstekende klantenservice. We geloven in het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten. Onze service stopt niet na de aankoop, we bieden ook ondersteuning bij de montage en onderhoud van je koel cel. We staan altijd paraat om eventuele vragen of problemen snel op te lossen.

  1. Je Wens Is Onze Missie

  Bij HorecaGemak begrijpen we dat elke grote horecazaak unieke behoeften heeft. Daarom streven we ernaar om aan al je wensen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een specifieke koelcelconfiguratie, panelen met isolatie van topkwaliteit, of de nieuwste koeltechnologie, we staan klaar om je wensen te vervullen.

  In conclusie, het kiezen van HorecaGemak als je partner voor professionele horeca koelcellen is een verstandige beslissing voor grote horecaondernemingen. Met onze specialisatie, gratis levering, deskundig advies, uitstekende service en toewijding aan het vervullen van je wensen, ben je verzekerd van betrouwbare koeling die de hoogste normen in de branche overtreft. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe HorecaGemak je kan helpen bij het koelen van je succesvolle horecazaak.

   

  Meest gestelde vragen

  Wat is een koelcel en hoe wordt het in de horeca gebruikt?

  Een koelcel is een geïsoleerde ruimte die is ontworpen om een constante lage temperatuur te handhaven voor de opslag van bederfelijke goederen, zoals voedsel en medicijnen. Het is uitgerust met koelapparatuur, isolatiemateriaal en een deursysteem om een gecontroleerde koelomgeving te creëren.

  Hoe koud is een koelcel?

  De temperatuur van een koelcel kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de opgeslagen goederen, maar het algemene temperatuurbereik ligt meestal tussen de 0 en 10 graden Celsius. Voor specifieke toepassingen, zoals koelcellen voor vleesopslag, kan de temperatuur lager worden ingesteld.

  Wat kost een koelcel?

  De kosten van een koelcel variëren sterk afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte, specificaties, merk en eventuele extra functies. Kleinere, standaard koelcellen kunnen enkele duizenden euro's kosten, terwijl grotere, op maat gemaakte of gespecialiseerde koelcellen aanzienlijk duurder kunnen zijn.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »