Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Prijs

Merken

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Toon resultaten (3)

  Kookketels

  Filters

  Sorteer op

  CombiSteel Base 700 | Kookketel | Elektrisch | Op Onderstel | 60L | 9.4kW | Met Aftapkraan | 800x700x900(h)mm Base 700 | Kookketel | Elektrisch | Op Onderstel | 60L | 9.4kW | Met Aftapkraan | 800x700x900(h)mm
  • Merk:CombiSteel
  • voorraad controleren
  • Levertijd:

   zoeken

   1 werkdag
  • Garantie: 1 jaar
  • Art.nr: COM-7178.0565

  5.115,- 3.683,-

  Diamond Ronde Gaskookketel | 50 L | Indirecte Verwarming Ronde Gaskookketel | 50 L | Indirecte Verwarming
  • Merk:Diamond
  • voorraad controleren
  • Levertijd:

   zoeken

   1-2 dagen
  • Garantie: 1 jaar
  • Art.nr: DIA-G7/M50I7

  6.949,- 5.212,-

  Diamond ELEKTR.KOOKKETEL 50 L. INDIRECT VERWARMING ELEKTR.KOOKKETEL 50 L. INDIRECT VERWARMING
  • Merk:Diamond
  • voorraad controleren
  • Levertijd:

   zoeken

   1-2 dagen
  • Garantie: 1 jaar
  • Art.nr: DIA-E7/M50I7

  7.361,- 5.521,-

  Kookketels Kopen: vind jouw Ideale Kookketel direct bij Horecagemak!

  In grotere keukens en cateringbedrijven kun je niet volstaan met standaardapparatuur. Daar zijn grotere apparaten nodig om ervoor te zorgen dat er binnen korte tijd veel gerechten naar de tafels kunnen. Wanneer je jouw keuken hierin herkent, is dit een goed moment om eens te kijken naar onze kookketels. Met deze professionele kookketels maak je het namelijk aanzienlijk makkelijker om de lekkerste gerechten te serveren, zelfs wanneer heel de eetzaal ineens gevuld is met hongerige gasten.

  Welke Horecakeukens hebben een Kookketel nodig?

  In feite is er een kookketel voor elke horecakeuken. Het is namelijk niet zo dat alle kookketels een enorme capaciteit hebben. Er zijn ook modellen voor de kleinere keuken. Werk je regelmatig met gekookte groenten, sauzen, bouillon, rijst of soep? Dan is de kookketel een perfecte aanvulling op je keukenapparatuur. De chefs zullen je dankbaar zijn. Met een professioneel model hebben zij namelijk ineens veel minder handelingen te verrichten om de maaltijd te bereiden.

   

  Waarom Kies je voor een Kookketel?

  Kookketels zijn er in alle soorten en maten, met een uiteenlopende diepte en verschillende werkhoogtes. Dat betekent dat er altijd een model is dat bij jouw keuken past. Met een professionele kookketel is grote hoeveelheden soepen, sauzen of bouillons maken een fluitje van een cent. Dat betekent dat je chefs meer tijd over hebben voor arbeidsintensieve onderdelen van het menu.

   

  Tegelijkertijd neemt de flexibiliteit aanzienlijk toe in de keuken. Kun je op dit moment bepaalde gerechten niet serveren door gebrek aan capaciteit? Dan verandert dit wanneer je een kookketel hebt met een inhoud van 100 liter of zelfs wel 500 liter. Weet jij al welke gerechten je eindelijk op je menukaart terug kunt laten komen wanneer je een kookketel met elektrische verhitting of op thermische olie in je keuken plaatst?

   

  Kies niet zomaar een Kookketel voor je Horecakeuken

  Zoek je een kookketel voor je horecakeuken, kies dan niet direct de eerste 400 V elektrische kookketel van roestvrij staal met indirecte verwarming die je op de pagina ziet staan. Er zijn tal van modellen, functies en mogelijkheden die je kunt overwegen. Op die manier maak je de beste keuze en kies je voor de kookketel die daadwerkelijk past bij jouw keuken.

   

  Hierbij gaat het niet alleen om het materiaal, de deksel en de mogelijke aansluitspanning, maar tal van andere belangrijke factoren. Hoe meer tijd je neemt om de opties te vergelijken, hoe meer plezier je van je kookketel hebt. Kom je er niet uit of weet je niet wat belangrijk is in jouw keuken? Schakel ons dan in. Wij komen graag bij je langs op locatie om met je mee te kijken. Dat is volledig gratis én je krijgt altijd advies op maat, inclusief een vrijblijvende offerte om het je nog makkelijker te maken.

   

  Waar moet je op letten bij het Vergelijken van Kookketels?

  Een kantelbaar model, een ketel met hoge aansluitspanning, 100 liter of juist 500 liter, een staand model inhoud vergelijken met een dubbelwandig inhoud. Het kiezen van het juiste exemplaar is niet altijd zo makkelijk als het lijkt. Daarom hebben we een paar belangrijke punten op een rijtje gezet.

   

  ·         Is de ketel kantelbaar en heb je dit echt nodig?

  ·         Een elektrische kookketel, gas of thermisch?

  ·         Dubbelwandig inhoud of een enkelwandige kookketel?

  ·         Functies zoals een automatische deksel of een ketel die zelf roert.

  ·         De capaciteit, hoeveel liter heb je nodig: staand model inhoud en dubbelwandig inhoud vergelijken.

   

  Uiteraard zijn er nog meer punten waar je op kunt letten. Houd vooral rekening met wat voor jou (en jouw koks) belangrijk is tijdens het koken en de ruimte die je in de keuken hebt.

   

  De Voordelen van een Kantelbaar Model

  Is het verwarmingstype elektrisch met een 3-fasige aansluitspanning op 400 V? Is de staand model inhoud naar wens? Helemaal goed, maar let er eerst op of je een kantelbaar model nodig hebt. Wanneer een kookketel kantelbaar is, betekent dit dat je elke liter inhoud er met gemak uit kunt krijgen. Het betekent ook dat het schoonmaken van de kookketel aanzienlijk makkelijker wordt. Een model dat kantelbaar is, kun je immers gewoon uitspoelen. Zo heb je niet het risico dat er schoonmaakmiddel onder in de ketel blijft zitten en je een aantal liter soep of saus weg moet gooien omdat je chef dit gemist had.

   

  Kijk wel eerst of je een kantelbaar model nodig hebt. Is dat niet het geval, dan hoef je hier niet op te letten en heb je net wat meer keuze bij het vergelijken van de ketels op de pagina.

   

  Enkelwandige Kookketels met Gastronorm Capaciteit?

  Ongeacht of je indirecte verwarming kiest of juist direct, kijk altijd naar de vraag of je dubbelwandig wilt of dat je kiest voor enkelwandig. De verwarming moet harder werken bij een enkelwandige ketel, omdat de warmte sneller verloren gaat. Is de ketel dubbelwandig, dan houdt deze de warmte veel langer vast, waarmee de verwarming minder werk heeft.

   

  Houd hierbij vooral rekening met het aantal liter dat verwarmd moet worden en eventueel warm moet blijven. Bij een kleinere hoeveelheid zoals 100 liter neemt de temperatuur namelijk veel sneller af dan bij een zeer grote kookketel met veel meer liter inhoud.

   

  Kies jij een Elektrische Kookketel?

  Kookketels kunnen grofweg in twee categorieën opgedeeld worden. Allereerst is er de elektrische kookketel. Daarnaast zijn er modellen met gas verhitting. Hoewel het grotendeels om persoonlijke voorkeur gaat, is er meer om rekening mee te houden. Moet de kookketel bijvoorbeeld ook buiten gebruikt kunnen worden, op plekken waar geen stroomaansluiting is? Dan is gas verhitting een betere keuze. Sta je echter altijd wel in de buurt van een wandcontactdoos en wil je niet met gasflessen in de weer? Dan kies je voor de elektrische kookketel.

   

  Er is ook nog een derde categorie die iets minder bekend is. Dit zijn de kookketels op thermische olie. Ook deze kookketel maakt in één keer grote hoeveelheden ingrediënten klaar en heeft daar vaak minder energie voor nodig. Het nadeel is dat deze modellen zelf echter wat prijziger zijn. Tegelijkertijd kunnen deze kookketels een enorme capaciteit hebben.

   

  Functies en Standen op de Kookketel

  Hoe meer functies en standen je keukenapparatuur heeft, hoe makkelijker het wordt in de keuken. Tegelijkertijd betekent dit een hogere prijs voor de apparatuur die je gebruikt. Kijk daarom wat je zelf nodig hebt en wat praktisch is in jouw keuken.

   

  Zo zijn er modellen met thermische beveiliging en modellen die zelf de temperatuur constant in de gaten houden en ketels met een automatisch roerwerk. Dat betekent dat de ketel zelf het roeren (roerwerk dus) van je overneemt. Er zijn zelfs verschillende kookketels waarbij je een programma kunt kiezen en modellen met automatische uitschakeling. Iets anders waar je naar kunt kijken, is de vraag of je indirecte verwarming of juist direct verwarming wilt. Het aantal liter verwarmingstype speelt een grote rol bij bepaalde producten. Is de warmtebron direct, dan is de inhoud vaak sneller heet maar bestaat ook het risico van aanbranden en oververhitting.

   

  Een laatste punt waar je op kunt letten wanneer het gaat om standen en andere mogelijkheden, is of het model een aftapkraan heeft. Zeker bij grote hoeveelheden producten zoals dunnere sauzen, is dat ideaal voor je personeel.

   

  De Capaciteit van de Kookketel die jij nodig hebt

  Heb je een model met flinke capaciteit nodig die elektrisch inhoud in de gaten houdt en bijvoorbeeld zelf roert? Of heb je geen grote kookketel nodig en kun je een kleiner model kiezen met minder liter, waarbij je handmatig inhoud checkt tijdens het koken? Bij ons vind je verschillende maten.

   

  De kookketel helpt je bij het voorbereiden van de gerechten, maar je moet wel het juiste model kiezen. Het is beter om een iets te groot model te kiezen wanneer je twijfelt. Kies je een te klein model, dan kan deze een te grote hoeveelheid soep of saus niet op temperatuur krijgen of houden namelijk. Daarom kun je beter een ketel met te veel liter dan te weinig liter hebben.

   

  Hoeveel Ruimte heb jij in de Keuken?

  Het gaat natuurlijk niet alleen om elektrische verhitting of een spanning van 400 V of een inhoud van 100 liter. De ketel moet ook daadwerkelijk in je keuken geplaatst kunnen worden. Let daarom ook op de afmetingen. Een model dat kantelbaar is, is altijd praktisch omdat je hierbij minder werkruimte verliest. Je kunt de inhoud, zoals de soepen en groenten op stoom, immers gewoon uit de ketel gieten.

   

  Heb je niet genoeg ruimte om de ketel te plaatsen die jij wilt, zoals die ene 100 liter verwarmingstype elektrisch? Dan komen we graag bij je langs om te kijken hoe dit het beste opgelost kan worden. Zelfs in kleinere keukens schitteren de horeca-apparaten van Horecagemak dankzij onze experts.  

   

  Een Aantal Gerenommeerde Merken onder elkaar

  Weet je of je een kookketel wilt met dubbelwandige inhoud, of het verwarmingstype elektrisch moet zijn en welke verschillende afmetingen (bepalend voor het aantal liter) je wilt bekijken? Houd dan ook in de gaten dat je kiest voor kwaliteit, omdat dit het koken aanzienlijk leuker en makkelijker maakt. Bij Horecagemak vind je uitsluitend hoogwaardige horeca-apparatuur, zodat je zeker weet dat je kiest voor kwaliteit.

   

  Hieronder hebben we een aantal van de gerenommeerde merken gezet die je bij ons vindt. Het aanbod is zeer divers, zodat je altijd een merk én model kunt vinden dat naadloos aansluit bij jouw behoefte.

   

  CombiSteel

  Een ketel met de juiste aansluitspanning, diepte en het perfect aantal liter vinden, dat is makkelijk bij CombiSteel. Dit merk maakt horeca-apparatuur voor professionals over heel de wereld en is inmiddels een zeer grote naam. Dit heeft mede te maken met de prijs-kwaliteitverhouding, maar ook met de innovatieve oplossingen op het gebied van verwarming en koeling in de horeca.

   

  Mastro

  Mastro hecht net zowel waarde aan de prijs-kwaliteitverhouding als Horecagemak. Tegelijkertijd vind je bij dit merk veel apparaten die een oplossing bieden in de moderne keuken, bijvoorbeeld door functies te vergelijken. Zoek je een kookketel op 400 V of een kookketel die een flink aantal liter kan verwarmen, dan is Mastro zeker een aanrader.

   

  Diamond

  Ook Diamond helpt je bij het (voor)bereiden van elke liter saus of soep met kookketels op maat, met als verwarmingstype elektrisch of een van de vele andere opties. Bij Diamond draait het allemaal om duurzaamheid, wat je terugziet in de energiezuinige oplossingen (vooral wanneer het gaat om koeling en verwarming) en daarmee is dit een favoriet merk van veel horeca-uitbaters in Europa.

   

  Bartscher

  Bartscher gaat al meer dan een eeuw mee en heeft een breed aanbod aan verschillende horeca-apparatuur, waarmee je een professionele keuken tot de nok toe kunt vullen. Het grote voordeel aan dit merk is dat je er ook losse onderdelen kunt bestellen, die je uiteraard ook bij ons terugvindt.

   

  Waarom kies je voor de Kookketels van Horecagemak?

  Bij ons vind je kookketels op gas en met elektrisch verhitting met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Elke restauranteigenaar slaagt bij ons, net als grote cateringbedrijven die professionele horeca-apparatuur nodig hebben om hun bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Ongeacht het type deksel dat je wilt, de productlijn die je prefereert en het aantal liter dat je nodig hebt, vind je bij ons altijd een kookketel. En die kun je direct in je winkelwagen plaatsen. Hieronder hebben we de drie voornaamste redenen gezet die onze klanten noemden toen we ze vroegen waarom zij winkelen bij Horecagemak.

   

  ·         Alle apparatuur voor professionele keukens op één plek.

  ·         Zeer scherpe prijzen én de mogelijkheid om achteraf te betalen.

  ·         Experts staan altijd klaar om advies op maat te geven.

   

  Bestel Vandaag jouw Kookketel nog bij ons

  Weet je nog niet welke kookketel in jouw winkelwagen moet komen of twijfel je over de mogelijkheden, of wil je van een staand model inhoud maten opvragen bij ons? Neem gewoon contact met ons op. Onze specialisten zijn horecakenners die met plezier met je meekijken en je altijd advies en antwoorden op maat geven. Uiteraard kun je ook gewoon langskomen bij onze showroom in Delft wanneer je dat makkelijk vindt. Horecagemak is er voor jou.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »