Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Mastro 600 LINE

  Mastro 600 LINE Gas

  Mastro 600 LINE Gas

  14 producten
  Mastro 600 LINE Elektrisch

  Mastro 600 LINE Elektrisch

  20 producten
  Mastro 600 LINE Accessoires

  Mastro 600 LINE Accessoires

  18 producten

  De Mastro 600 line is een kwalitatieve kooklijn. Mastro heeft degelijke en professionele horeca apparatuur voor iedere professionele horecakeuken.

  Mastro heeft in haar assortiment verschillende apparaten die hetzij op gas hetzij op elektra werken. Daarnaast biedt zij eveneens accessoires. Wij hebben de apparatuur van de kooklijn van Mastro onderverdeeld in gas, elektrisch en accessoires. Zoals u van ons gewend bent, is de klant bij ons koning. Daarom zorgen wij er voor dat uw bezoek aan onze webshop zo gemakkelijk mogelijk én zo plezierig mogelijk verloopt.

  Assortiment Mastro 600 line bij Horecagemak

  In de categorie Mastro 600 line gas vindt u niet alleen een professioneel gasfornuis met 4 branders, maar zelfs een gasfornuis met een gasoven én een elektrische grill. Friteuses, bakplaten, of wat dacht u van lavasteen grills op gas, niets is ons te gek.

  De kooklijn van Mastro met professionele apparatuur die op elektra werkt, omvat eveneens de meest kwalitatieve apparaten. Daar vindt u een elektrisch fornuis met 2 platen, maar zoals u weet is niets ons te gek. Daarom hebben wij ook een elektrisch fornuis met elektrische oven en grill bestaande uit 4 platen. Dit assortiment bevat naast elektrische (enkelvoudige of dubbele) friteuses en bakplaten zelfs een elektrische pastakoker. U vindt hier eveneens een handige elektrische bain marie met een aftapkraan.

  De derde categorie heeft een assortiment bestaande uit accessoires. Bent u op zoek naar een werkunit met lade? Deze vindt u dus hier.

  Apparatuur Mastro 600 line bestellen bij Horecagemak

  U bestelt eenvoudig en snel al uw apparatuur van de kooklijn van Mastro 600 bij Horecagemak. Uw bestelling wordt binnen 72 uur geleverd en u bent verzekerd van minimaal een jaar lang garantie.

  Hebt u nog vragen? Wij zitten klaar voor u om u hierbij te helpen. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer +31(0)85-0606072. Mailen kan naar [email protected]. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om met ons te chatten op onze website. 

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »