Categorieën

  • Recent bekeken

 • Mastro 600 LINE

  Mastro 600 LINE Gas

  Mastro 600 LINE Gas

  14 producten
  Mastro 600 LINE Elektrisch

  Mastro 600 LINE Elektrisch

  20 producten
  Mastro 600 LINE Accessoires

  Mastro 600 LINE Accessoires

  18 producten

  De Mastro 600 line is een kwalitatieve kooklijn. Mastro heeft degelijke en professionele horeca apparatuur voor iedere professionele horecakeuken.

  Mastro heeft in haar assortiment verschillende apparaten die hetzij op gas hetzij op elektra werken. Daarnaast biedt zij eveneens accessoires. Wij hebben de apparatuur van de kooklijn van Mastro onderverdeeld in gas, elektrisch en accessoires. Zoals u van ons gewend bent, is de klant bij ons koning. Daarom zorgen wij er voor dat uw bezoek aan onze webshop zo gemakkelijk mogelijk én zo plezierig mogelijk verloopt.

  Assortiment Mastro 600 line bij Horecagemak

  In de categorie Mastro 600 line gas vindt u niet alleen een professioneel gasfornuis met 4 branders, maar zelfs een gasfornuis met een gasoven én een elektrische grill. Friteuses, bakplaten, of wat dacht u van lavasteen grills op gas, niets is ons te gek.

  De kooklijn van Mastro met professionele apparatuur die op elektra werkt, omvat eveneens de meest kwalitatieve apparaten. Daar vindt u een elektrisch fornuis met 2 platen, maar zoals u weet is niets ons te gek. Daarom hebben wij ook een elektrisch fornuis met elektrische oven en grill bestaande uit 4 platen. Dit assortiment bevat naast elektrische (enkelvoudige of dubbele) friteuses en bakplaten zelfs een elektrische pastakoker. U vindt hier eveneens een handige elektrische bain marie met een aftapkraan.

  De derde categorie heeft een assortiment bestaande uit accessoires. Bent u op zoek naar een werkunit met lade? Deze vindt u dus hier.

  Apparatuur Mastro 600 line bestellen bij Horecagemak

  U bestelt eenvoudig en snel al uw apparatuur van de kooklijn van Mastro 600 bij Horecagemak. Uw bestelling wordt binnen 72 uur geleverd en u bent verzekerd van minimaal een jaar lang garantie.

  Hebt u nog vragen? Wij zitten klaar voor u om u hierbij te helpen. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer +31(0)85-0606072. Mailen kan naar [email protected]. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om met ons te chatten op onze website. 

  + Lees meer - Lees minder
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »