Zoekresultaten voor ""
Sorteer op
Filters
Geen producten gevonden...

Categorieën

Bestek Horeca
  • Recent bekeken

 • Friteuses

  Elektrische Friteuses Tafelmodellen

  Elektrische Friteuses Tafelmodellen

  124 producten
  Elektrische Friteuses - met Onderstel

  Elektrische Friteuses - met Onderstel

  70 producten
  Gas Friteuses - Tafelmodellen

  Gas Friteuses - Tafelmodellen

  37 producten
  Gas Friteuses - met Onderstel

  Gas Friteuses - met Onderstel

  52 producten
  Bakkerij Friteuses | Visfriteuses | Oliebollen Friteuses

  Bakkerij Friteuses | Visfriteuses | Olie...

  8 producten
  Inductie Friteuses

  Inductie Friteuses

  6 producten

  In horecazaken kan nogal veel gefrituurd worden. Sommige horecazaken verkopen alleen maar gefrituurde gerechten, zoals een cafetaria. Wanneer u als horecazaak maar heel af en toe frituurt, dan kunt u genoeg hebben aan een friteuse die in veel huishoudens staat. Maar voor veel horecazaken is dit niet afdoende. Bij een dergelijke friteuse moet de olie te vaak vervangen worden en dit vergt veel onderhoud. Een professionele horeca friteuse is dan ook aanbevolen. Deze friteuses zijn veel groter en beter geschikt als u voortdurend moet frituren. Daarnaast is een horeca friteuse ook veel beter te onderhouden.

  Kies de beste friteuse horeca

  Op uw zoektocht naar een friteuse voor de horeca, moet u een keuze maken of u elektrisch wilt frituren of op gas. Wanneer u reeds een gasfornuis heeft, kunt u hiernaast een gasfriteuse plaatsen. Met elektrisch frituren heeft u wat meer vrijheid, een stopcontact in de buurt is voldoende. Daarnaast hoeft u geen rekening te houden met een rookgasafvoer. In de meeste gevallen is een friteuse horeca voorzien van twee friteuses naast elkaar. Het aantal liters kunt u zelf bepalen, meestal vanaf 5 liter tot wel 20 liter. Dan zijn er nog tafelmodellen die u op een werkblad kunt plaatsen, maar ook friteuses op een onderstel met een kast. Het onderhoud is een groot voordeel van een horeca friteuse. Met een aftapkraan kunt u oude frituurolie gemakkelijk afvoeren. Een goede friteuse horeca heeft ook een drainboard om hier de gefrituurde producten te plaatsen, zodat de olie weer in de pan kan lopen.

  Een horeca friteuse kopen bij Horecagemak

  Afhankelijk van de ruimte in uw keuken, kunt u gaan voor een tafelmodel friteuse of voor een volledige friteuse op een onderstel. Een geschikte horeca friteuse kopen kan dan ook bij Horecagemak. Wij hebben alle soorten horeca friteuses in ons assortiment, zodat u bij ons altijd de juiste friteuse kunt vinden. Bestel op gemakkelijke wijze online en geniet van onze goede voorwaarden, zoals een gratis en snelle levering.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »