Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Friteuses

  Elektrische Friteuses (Tafelmodel)

  Elektrische Friteuses (Tafelmodel)

  228 producten
  Elektrische Friteuses (Met Onderstel)

  Elektrische Friteuses (Met Onderstel)

  108 producten
  Gas Friteuses (Tafelmodel)

  Gas Friteuses (Tafelmodel)

  47 producten
  Gas Friteuses (Met Onderstel)

  Gas Friteuses (Met Onderstel)

  72 producten
  Deegwaren-Friteuses | Visfriteuses

  Deegwaren-Friteuses | Visfriteuses

  18 producten
  Inductie Friteuses

  Inductie Friteuses

  12 producten
  Friteuses Toebehoren

  Friteuses Toebehoren

  170 producten

  Friteuses Kopen: De Beste Friteuses voor je Gefrituurd Eten vind je bij Horecagemak

  Wil je graag één of meerdere friteuses kopen voor je horecabedrijf? Dan ben je bij Horecagemak op de juiste plek. Een goede rendabele horecazaak kan tegenwoordig de dag van vandaag niet meer zonder een horeca friteuse. Denk maar eens aan alle gerechten die je kunt bereiden met een friteuse. Zo zal je snel merken dat een friteuse nu eenmaal onmisbaar is bij elke horecazaak.

   

  Of je nu een frituur, snackbar, kebabzaak, een brasserie of drie sterren restaurant hebt, de mogelijke gerechten die je kunt serveren met een friteuse zijn oneindig. Van heerlijke knapperige frietjes tot borrelhapjes zoals bitterballen tot voorgerechten zoals garnaalkroketten, met een friteuse kun je alle kanten op.

   

  Bij Horecagemak weten we als geen ander het belang van een goede professionele friteuse in je horeca keuken. Daarom bieden we dan ook een breed assortiment aan van professionele horeca friteuses in verschillende modellen. Zo kun je steeds de lekkerste gerechten frituren voor al je gasten en klanten.

   

  Wil je meer weten hoe je de beste frituurpan kiest voor in je horeca keuken? Of wil je meer leren welke gerechten je nu allemaal kunt frituren met een horeca frituur? Lees dan snel verder!

   

  Friteuses: Waarom je een Friteuse moet Aankopen voor in je Professionele Keuken

  Een professioneel frituur is haast niet meer weg te denken in professionele keukens. Dit komt dan ook doordat steeds meer en meer gerechten een gefrituurde toevoeging hebben. Denk maar aan een heerlijke steak met friet of kroketjes.

   

  Om nog maar te zwijgen van de tallozen restaurants en snackbars in Nederland die gebruik maken van een professionele friteuse. Een horeca frituurpan aankopen is dus echt geen overbodige luxe.

   

  Maar ook tijdens plaatselijke feesten, events of kermissen vind je tal van marktkramen en foodtrucks die gebruik maken van elektrische friteuses. Hier kun je heerlijke snacks zoals oliebollen, frikandellen, loempia's of eenvoudig een portie friet terugvinden.

   

  Er zijn dan verschillende redenen waarom je een friteuse moet aankopen voor je professionele horeca keuken. We sommen er enkele voor je op.

   

  Snelheid

  Een van de redenen waarom een professionele frituur zo gewild is, komt door de snelheid waarmee deze kan bakken. Dankzij de snelle opwarmtijd is je eten in een mum van tijd klaar en hoeven je klanten of gasten dan ook niet lang te wachten op hun snacks. Op deze manier kun je dan ook meerdere gasten in korte tijd bedienen.

   

  Wil je nog sneller te werk gaan en meerdere klanten tegelijk bedienen? Denk er dan over na om een dubbele frituurpan aan te kopen. Zo kun je meerdere gerechten tegelijk frituren.

   

  Consistente Kwaliteit

  Het fijne aan een horeca friteuse is dat deze keer op keer consistente kwaliteit levert. Dankzij de juiste temperatuurregeling en nauwkeurige timers kun je keer op keer de krokantste snacks en gerechten serveren.

   

  Wil je je klanten tevreden houden en steeds dezelfde goede kwaliteit leveren? Kies dan steeds voor professionele horeca friteuses van de beste a merken. Bij Horecagemak vind je zo verschillende van de beste professionele friteuses terug.

   

  Uitgebreide Menuopties

  Dat je verschillende soorten voeding kunt bakken of frituren in een frituurpan is ondertussen wel duidelijk. Maar dit zorgt er dan ook voor dat je een groot assortiment aan verschillende gerechten kunt aanbieden aan je klanten. Zo kun je lekkere knapperige frietjes aanbieden, heerlijke tempura, kipnuggets en zelfs gefrituurde desserts zoals oliebollen.

   

  Door verschillende menuopties aan je klanten aan te bieden, is er meer mogelijkheid dat iedereen wel iets vindt dat hij of zij graag lust. Zo bevorder je dan ook de algemene klantentevredenheid van je zaak.

   

  Veelzijdigheid en Flexibiliteit

  Horeca friteuses komen er in verschillende formaten en diverse uitvoeringen. Zo heb je een dubbele friteuse, bestaan er inductie friteuses, inbouw friteuses, en elektrische friteuses, en vind je deze ook nog in verschillende maten, zoals grote friteuses voor in een frituur of kleinere tafelmodellen voor in marktkramen.

   

  Ook vind je verschillende functies terug zoals een ingebouwd filtersysteem waarmee je frituur ervaring kunt aanpassen aan je specifieke behoeften.

   

  Friteuses: Hoe een Friteuse Gebruiken en Onderhouden?

  Oo kal lijkt het makkelijk en eenvoudig om een friteuse te gebruiken, toch komt er meer bij kijken dan je zou denken. Aangezien je werkt met heet frituurvet dat zonder de juiste veiligheidsvoorzieningen voor serieuze brandwonden kan zorgen, is het dan ook belangrijk om je professionele frituur op de juiste manier te gebruiken. Hieronder vind je een gedetailleerde handleiding hoe je een horeca frituurpan nu exact gebruikt.

   

  1. Veiligheid en voorbereiding.


   Heb je nog geen plek uitgekozen in je nieuwe horeca zaak waar je je horeca frituurpan gaat plaatsen? Doe dit dan eerst. Heb je een elektrische friteuse? Zorg er dan voor dat je een plek bij een stopcontact vrijmaakt. Om spatten en lekken te voorkomen is het ook belangrijk om je horeca frituur op een stabiele ondergrond te plaatsen. Lees steeds de instructies van de fabrikant na en controleer of er voldoende ruimte is voor ventilatie en veiligheid.

  2. Olie Toevoegen


   Giet de aanbevolen hoeveelheid olie of frituurvet in je frituurpan. Zorg er voor dat je steeds de maximale en minimale niveaulijnen respecteert om spatten te voorkomen en controleer of er zich onzuiverheden in de olie bevinden. Hierna kun je de friteuse aanzetten. Heb je een elektrische frituurpan? Dan kun je nu de stekker van je frituurpan in het stopcontact aansluiten. Werkt je frituurpan eerder op gas? Draai dan de gas knop om.

  3. Voorverwarmen


   De volgende stap is het voorverwarmen van je frituurpan en frituurvet. Stel de gewenste temperatuur in voor het frituren van je voedsel en wacht tot het frituurvet of de olie de juiste temperatuur heeft bereikt. Zorg ervoor dat het deksel van je friteuse openblijft.

  4. Voedsel Voorbereiden en Frituren


   Nu is het tijd om je voedsel voor te breiden. Moet je deze eerst nog snijden en kruiden? Doe dit dan eerst. Zorg er voor dat je voedsel steeds volledig droog is. Op deze manier voorkom je spatten tijdens het plaatsen in de hete olie.


   Plaats het voedsel in je frituurmandje en laat het voorzichtig zakken in het frituurvet. Het is belangrijk dat je je voedsel niet te dicht naast elkaar legt, zo voorkom je dat het aan elkaar plakt en ongelijkmatig frituurt.


   Sluit vervolgens het deksel en wacht tot je eten volledig is gefrituurd. Gebruik een tang of een schuimspaan om je eten uit de friteuse te halen en laat nog even uitlekken op keukenpapier.

  5. Na Gebruik

   Schakel de friteuse uit. Heb je een frituurpan die werkt op elektriciteit? Dan kun je nu de stekker uit het stopcontact trekken. Werkt je friteuse echter op gas? Draai dan de gas knop toe. Wanneer je olie of vet nog in goede staat is, kun je deze in je frituurpan laten. Is je olie of vet echter slecht geworden? Dan is het tijd om deze te vervangen.

   

  Friteuses Reinigen: Hoe je Horeca Friteuses op de Juiste Manier Reinigen?

  Nadat je je horeca friteuse hebt gebruikt, is het natuurlijk belangrijk om deze op de juiste manier te reinigen. Door je horeca frituur op de juiste manier te reinigen en te onderhouden zorg je er namelijk voor dat deze langer meekan en beter bestand is tegen intensief gebruik.

   

  Afkoelen

  Laat je horeca frituurpan eerst volledig afkoelen alvorens je deze gaat reinigen. Zo voorkom je brandwonden en kun je makkelijker met de olie omgaan. Hierna giet je voorzichtig het vet of de olie uit de horeca frituurpan in een geschikte container voor afvalolie.

   

  Grof Vuil Verwijderen

  Hier is het belangrijk om alle voedselresten, kruimels en andere stukken vuil uit de horeca frituurpan te halen. Dit kun je eenvoudig doen met een speciale schep of schuimspaan. Vaak blijft er een heleboel vuil achter in gebruikte frituurpannen. Het is dus belangrijk dit altijd goed te controleren en steeds voorzichtig te verwijderen.

   

  Reinigingsoplossing Voorbereiden

  Vul een emmer met warm water en voeg er een mild reinigingsmiddel aan toe dat geschikt is voor gebruik in de keuken. Door je reinigingsoplossing goed te mengen, creëer je schuim dat helpt om je frituurpannen makkelijk schoon te maken.

   

  Reinig de Binnenkant

  Doop een zachte borstel of spons in je reinigingsoplossing en scrub voorzichtig de binnenkant van je horeca friteuse. Zorg ervoor dat je geen krassen maakt aan de binnenkant van je friteuse en verwijder eventueel vastgekoekte etensresten.

   

  Reiniging van je Frituurmanden

  Nu is het de beurt aan de frituurmanden van je horeca friteuses. Haal deze uit de horeca friteuses en was deze grondig met warm water en afwasmiddel. Zorg ervoor dat alle olie en etensresten zijn verwijderd, spoel deze af en laat drogen.

   

  Spoelen en Drogen

  Spoel ook je horeca friteuses goed af met schoon water en laat deze vervolgens aan de lucht drogen. Zorg ervoor dat je hele horeca friteuse volledig droog is alvorens je deze opnieuw gebruikt.

   

  Friteuse Kopen? Hier Moet je op Letten!

  Wanneer je een horeca friteuse gaat kopen dan is het belangrijk om een aantal zaken in acht te nemen. Je wilt natuurlijk de juiste keuze van horeca friteuse maken voor je horecazaak! Om je hierbij te helpen hebben we kort enkele tips voor je opgesomd.

   

  • Capaciteit: Bedenk vooraf hoeveel gefrituurde gerechten en eten je gaat aanbieden. Ga je een of meerdere snackbars of restaurants openen? Dan zul je ongetwijfeld meerdere en grotere friteuses nodig hebben dan wanneer je een foodtruck start.

  • Type: Er zijn verschillende types van horeca friteuses beschikbaar. Zo heb je zowel inductie friteuses, frituurpannen die werken op elektriciteit en frituurpannen die werken op gas. Bovendien zijn er tafelmodellen frituurpannen als frituurpannen met een onderstel. Afhankelijk van wat voor soort horeca zaak je gaat opstarten heb je wellicht een ander type horeca friteuse nodig.

  • Onderhoud: Ook het onderhoud van een friteuse is belangrijk. Niets is zo hatelijk als het moeten opruimen van de kruimels en etensresten uit je friteuse. Zorg daarom dat je frituurpan makkelijk te reinigen is en kies bij voorkeur een frituurpan waarvan bepaalde onderdelen vaatwasser bestendig zijn.

   

  Horeca Friteuses Aankopen? Bekijk het Breed Assortiment van Horeca Friteuses bij Horecagemak

  Wil je graag één of meerdere horeca friteuses aankopen voor je horeca zaak? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website. Onze experts hebben reeds voor u diverse modellen van de beste merken uitvoerig voor u getest. We stellen onze partners dan ook graag kort even aan u voor.

   

  CombiSteel

  CombiSteel is een partner waar wij bijzonder graag mee samenwerken. Dit bedrijf is gevestigd in Nederland en heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring in de branche.

   

  CombiSteel streeft naar innovatie en ontwikkeling van hun producten. Zo luisteren ze dan ook nauw naar de behoeften van de markt en werken ze samen met professionele chefs om steeds oplossingen aan te bieden die aansluiten bij de vereisten van de moderne keukens.

   

  Kies je voor een horeca friteuse van CombiSteel? Dan kun je er op rekenen dat deze zeker voldoet aan de wensen, behoeften en noden van je horecazaak.

   

  Diamond

  Dit bedrijf draagt al bijna 35 jaar als producent van professionele keuken- en koelingsapparatuur en heeft dan ook reeds een grote bijdrage geleverd in de sector. Deze ultramoderne organisatie staat daarom dan ook niet voor niets in de top 5 van Europese grootste distributeurs. Zij zijn dan ook aanwezig in meer dan 50 verschillende landen en hebben een distributienetwerk van wel 1300 wederverkopers-installateurs.

   

  Wanneer je een bestelling plaats voor een teppanyaki grill van Diamond dan kun je zeker zijn van hoge kwaliteit, bekwame professionaliteit en het aanbieden van oplossingen op maat.

   

  UNNI-COOKING

  UNNI-COOKING staat voor uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap. Zij bieden dan ook een breed scala aan artikelen en teppanyaki grills in verschillende uitvoeringen die voldoen aan de hoogste normen van prestaties, betrouwbaarheid en esthiek.

   

  Nog Steeds Twijfel bij het Kiezen van Beste Friteuse voor je Horecazaak? Neem Dan Zeker Contact op met Ons!

  Twijfel je nog steeds over welke friteuse je nu het beste kiest voor in je professionele keuken? Neem dan zeker contact op met ons. Je kunt ons steeds bereiken via het nummer +31(0)85-0606072 of via ons e-mail [email protected]. Wil je liever chatten met ons? Dan is dit ook een mogelijk op onze website. Wij helpen u uiteraard graag verder met al uw vragen!

   

  De meeste van onze producten zijn onmiddelijk beschikbaar en worden geleverd zodra je je winkelwagen hebt uigecheckt en hebt betaald.

  + Lees meer - Lees minder

  Meest gestelde vragen

  Wat is een hetelucht friteuse?

  Een hetelucht friteuse, ook wel airfryer genoemd, is een keukenapparaat dat voedsel bereidt door hete lucht circulerend om het voedsel heen. Het gebruikt slechts een kleine hoeveelheid olie om een knapperige textuur te bereiken, waardoor het een gezonder alternatief is voor traditioneel frituren.

  Wat is het verschil tussen airfryer en hetelucht friteuse?

  In principe verwijzen de termen "airfryer" en "hetelucht friteuse" naar hetzelfde apparaat. Beide gebruiken hete lucht om voedsel te bereiden met minimale olie. "Airfryer" is echter een merknaam van Philips, terwijl "hetelucht friteuse" een algemene term is voor dit type apparaat.

  Wat is de beste friteuse?

  De beste friteuse hangt af van persoonlijke voorkeuren en behoeften. Overweeg factoren zoals capaciteit, functies, gebruiksgemak en prijs. Populaire merken zoals Philips, Tefal en De'Longhi bieden hoogwaardige friteuses.

  Wat is koude zone friteuse?

  Een koude zone friteuse heeft een speciaal ontwerp waarbij een deel van de olie onder het verwarmingselement blijft op een lagere temperatuur. Dit voorkomt dat voedselresten verbranden en zorgt voor schonere olie, waardoor het langer kan worden gebruikt.

  Hoe maak je een friteuse schoon?

  Laat de friteuse afkoelen, verwijder olie, demonteer verwijderbare onderdelen, was ze met warm water en afwasmiddel, veeg het interieur schoon met een vochtige doek, en reinig eventuele vetophopingen. Volg de specifieke instructies van de fabrikant voor de beste resultaten.

  Wat is de beste hetelucht friteuse?

  De beste hetelucht friteuse varieert afhankelijk van individuele behoeften. Populaire modellen zijn onder andere die van Philips, Tefal en Cosori. Overweeg functies zoals capaciteit, vermogen en gebruiksgemak bij het kiezen van de beste voor jou.

  Wat is een koude zone friteuse?

  Een koude zone friteuse heeft een speciaal ontwerp waarbij een deel van de olie onder het verwarmingselement blijft op een lagere temperatuur. Dit voorkomt dat voedselresten verbranden en zorgt voor schonere olie, waardoor het langer kan worden gebruikt.

  Welke friteuse is geschikt voor 2 personen?

  Voor 2 personen is een compacte friteuse met een kleinere capaciteit meestal voldoende. Merken zoals Tefal, Princess en Inventum bieden friteuses die geschikt zijn voor kleinere porties en ruimtes.

  Hoe friteuse schoonmaken?

  Laat de friteuse afkoelen, verwijder olie, demonteer verwijderbare onderdelen, was ze met warm water en afwasmiddel, veeg het interieur schoon met een vochtige doek, en reinig eventuele vetophopingen. Volg de specifieke instructies van de fabrikant voor de beste resultaten.

  Hoe reinig ik mijn friteuse?

  Laat de friteuse afkoelen, verwijder olie, demonteer verwijderbare onderdelen, was ze met warm water en afwasmiddel, veeg het interieur schoon met een vochtige doek, en reinig eventuele vetophopingen. Volg de specifieke instructies van de fabrikant voor de beste resultaten.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »