Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Soepketels

  Soepketels Elektrisch

  Soepketels Elektrisch

  35 producten
  Soepketels Toebehoren

  Soepketels Toebehoren

  16 producten

  De beste soeppan voor de horeca

  Ben jij op zoek naar een goede horeca soeppan voor je bedrijf? Neem dan een kijkje in het assortiment van Horecagemak. We hebben een groot aantal verschillende producten voor je klaarstaan in onze webshop waarmee jij de lekkerste soep kunt maken en presenteren. Onze soeppan voor de horeca is in meerdere verschillende uitvoeringen te krijgen. We raden je dan ook van harte aan om eens een kijkje te nemen in ons assortiment om hier te zien wat voor soeppannen we allemaal verkopen en welke het beste op je wensen aansluit.

  Op zoek naar een professionele soeppan?

  Als jij op zoek bent naar een professionele soeppan, dan hoef je hiervoor niet verder meer te kijken. Deze pan hebben we namelijk in onze webshop volop voor je klaarstaan. Bekijk op je gemak hoe groot de pan moet zijn die je nodig hebt. We hebben pannen in een bescheiden formaat, maar ook in een flink formaat. Stem de grootte van de soeppan voor je horeca bedrijf gewoon af op hoe groot je bedrijf is en hoe populair soep bij jou in de zaak is. Uiteraard verkopen we naast een horeca soeppan ook alles wat je hierbij nodig kunt hebben. Denk aan een goede pollepel, maar ook soepporden en soeplepels.

  Alles voor je horecabedrijf

  Bij Horecagemak mag je rekenen op een compleet assortiment aan de beste producten voor je horecabedrijf. We verkopen alles wat je in je bedrijf maar nodig kunt hebben. Indien je hier meer over wil weten kun je altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen. Neem ook een kijkje bij de vele andere producten die wij verkopen. We hebben een zeer ruim assortiment aan verschillende horecaproducten voor je klaarstaan. Topproducten die in geen enkel horecabedrijf zullen misstaan. Dit alles tegen scherpe prijzen, waarbij je er ook op mag rekenen dat je jouw bestelde producten snel in huis hebt.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »