Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Döner-/Shoarma-Apparatuur

  Döner-Snijmachines

  Döner-Snijmachines

  36 producten
  Döner-/Shoarma-Grills

  Döner-/Shoarma-Grills

  42 producten
  Shoarma-/Pita-Apparatuur

  Shoarma-/Pita-Apparatuur

  13 producten
  Döner-/Shoarma-Toebehoren

  Döner-/Shoarma-Toebehoren

  26 producten

  Hebt u een horecagelegenheid waar u döner of shoarma bereidt en wenst u uw professionele horecakeuken nog professioneler te maken of is uw apparatuur aan vervang toe? Dan bent u bij Horecagemak aan het juiste adres voor al uw döner/shoarma apparatuur. Immers, als u over de juiste apparatuur beschikt zullen uw gerechten van topkwaliteit zijn. Horecagemak biedt een uitvoerig assortiment aan bestaande uit döner snijmachines, döner grills, accessoires onderdelen en shoarma apparatuur.

  Assortiment döner/shoarma apparatuur bij Horecagemak

  De döner snijmachines bij Horecagemak zijn van topmerken en door de scherpe messen snel en gemakkelijk in bediening. Naast de snijmachines voor döner, bieden wij ook snijmachines die geschikt zijn voor kebab-gyros vlees.

  De döner grills zijn eveneens van topmerken en zijn in verschillende uitvoeringen en maten beschikbaar. Er zijn döner grills met 3 branders, maar ook exemplaren met 4 of zelfs met maar liefst 5 branders. Het is eveneens mogelijk om losse branders te bestellen indien uw oude branders aan vervang toe zijn. Deze kunt u vinden onder accessoires onderdelen.

  Het ultieme merk Naomi heeft de meest kwalitatieve shoarma apparatuur in haar assortiment, maar het merk Combisteel blijft niet achter. Naast shoarma grills hebben wij ook pita-ovens waarbij u de keuze heeft tussen gas en elektra.

  Al met al bestaat ons assortiment uit de beste döner/shoarma apparatuur. Zoals u van ons gewend bent, stelt Horecagemak u nooit teleur!

  Döner/shoarma apparatuur bestellen bij Horecagemak

  U bestelt vandaag nog snel en gemakkelijk al uw döner/shoarma apparaten bij Horecagemak. Wij bieden u snelle levering én garantie op uw apparaat.

  Wij begrijpen dat ons ruime assortiment u wellicht met vragen laat zitten of misschien bent u op zoek naar advies. Ons deskundige team zit klaar om u hierbij te helpen. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer +31(0)85-0606072. Mailen kan naar [email protected]. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om met ons te chatten op onze website. 

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »