Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • CombiSteel BASE 700

  CombiSteel BASE 700 Gas

  CombiSteel BASE 700 Gas

  32 producten
  CombiSteel BASE 700 Elektrisch

  CombiSteel BASE 700 Elektrisch

  30 producten
  CombiSteel BASE 700 Accessoires

  CombiSteel BASE 700 Accessoires

  16 producten

  Combisteel staat bekend als een robuust merk keukenapparatuur van de hoogste kwaliteit. Dat zij niet stil staat, maar continu aan productontwikkeling doet, kunt u zelf ervaren als u voor uw professionele keukenapparatuur uit de Combisteel Base Line 700 kooklijn bestelt.

  Deze lijn biedt een uitgebreid assortiment topapparatuur voor de chef-kok die graag de beste prijs-kwaliteit verhouding wil combineren met optimale tevredenheid van zijn gasten.

  Horecagemak presenteert een overzicht.

  Assortiment Combisteel Base Line 700 bij Horecagemak

  In deze even kwalitatieve als innovatieve productlijn van Combisteel vindt u een uitgebreide selectie van professionele keukenapparatuur op gas. U kunt hierbij denken aan kooktoestellen, bakplaten, lavasteen grills, om maar eens een beperkt aantal voorbeelden te noemen.

  Uiteraard biedt Combisteel Base Line 700 kooklijn ook de beste elektrische apparatuur. Zo kunt u denken aan bain maries, friet warmhoud units op onderstel, pastakokers, kookketels en kantelbare braadsledes.

  Om uw keuken en kookkunsten nog efficiënter te benutten, biedt Combisteel bij deze lijn een flink aantal nuttige accessoires. Dat blijkt, want de pastamanden, friteuse manden, onderstellen, deuren en ovenroosters worden vaak besteld. Er is dus als chef-kok geen reden meer om niet voor deze kwalitatieve producten te kiezen.

  Natuurlijk willen wij dat u zo snel mogelijk van uw professionele nieuwe inrichting van uw Combisteel horecakeuken kunt genieten. Met ons gemakkelijke bestelproces gaat dat zeker lukken!

  Combisteel Base Line 700 apparatuur bestellen bij Horecagemak

  Hebt u een keuze kunnen maken? Dan kunt u snel en gemakkelijk uw bestelling in onze webshop afronden. Wij leveren uw bestelling binnen 72 uur en bieden u op ieder apparaat minimaal een jaar lang garantie. 

  Hebt u nog vragen? Of bent u op zoek naar advies? Ons deskundige team zit klaar om u hierbij te helpen. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer +31(0)85-0606072. Mailen kan naar [email protected]. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om met ons te chatten op onze website.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »