Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Mastro 700 LINE

  Mastro 700 LINE Gas

  Mastro 700 LINE Gas

  46 producten
  Mastro 700 LINE Elektrisch

  Mastro 700 LINE Elektrisch

  53 producten
  Mastro 700 LINE Accessoires

  Mastro 700 LINE Accessoires

  48 producten

  De Mastro 700 line is de ultieme kooklijn van Mastro. Hier vindt u de Rolls-Royces onder de keukenapparatuur. Met apparatuur van Mastro 700 line beschikt u over topapparatuur waarmee u de meest culinaire hoogstandjes in uw professionele horecakeuken kookt. Menig chef-kok zal u benijden!

  Deze kooklijn bevat Mastro 700 apparatuur voor zowel de liefhebbers die op gas als op elektra koken. Het assortiment bestaat uit robuuste fornuizen, bakplaten, stoomgrills, friteuses op onderstel en nog meer professionele apparatuur. Een ding beloven wij u in ieder geval. Of u nu kiest voor apparatuur om op gas te koken of om elektrisch te koken, uw apparatuur is verzekerd van de hoogste kwaliteit!

  Assortiment Mastro 700 line bij Horecagemak

  In het assortiment van Mastro 700 line vindt u geen gewone friteuse, maar een krachtpatser met een onderstel. De friteuse gas op onderstel met een inhoud van 13 liter en een aftapkraan is een indrukwekkend apparaat. De afmeting bedraagt 400x730x870(h) mm en heeft een gewicht van 51 kg. De zijwanden, bodem en achterkant van deze friteuse zijn vervaardigd van roestvrijstaal. Dat geldt eveneens voor het werkblad. Daarnaast beschikt hij over een geëmailleerde gietijzeren schouw. Met deze gas friteuse maakt u tot 25 kg friet per uur. Hij wordt geleverd met een friteusemand en een hoge open haard.

  In ons assortiment vindt u naast deze professionele friteuse nog meer kwalitatieve apparatuur.

  Mastro 700 line apparatuur bestellen bij Horecagemak

  Hebt u een keuze kunnen maken? Dan kunt u snel en gemakkelijk uw bestelling in onze webshop afronden. Wij leveren uw bestelling binnen 72 uur en bieden u op ieder apparaat minimaal een jaar lang garantie. 

  Hebt u nog vragen? Of bent u op zoek naar advies? Ons deskundige team zit klaar om u hierbij te helpen. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer +31(0)85-0606072. Mailen kan naar [email protected]. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om met ons te chatten op onze website. 

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »