x

Meld hier je storing

Nadat we het formulier hebben ontvangen, sturen we de storing door naar de fabrikant. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om het probleem op te lossen. Houd er rekening mee dat de snelheid van de reactie afhankelijk is van de drukte bij de fabrikant.
Klantgegevens Apparaatgegevens

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Pizza Accessoires

  Pizzascheppen

  Pizzascheppen

  86 producten
  Pizza Platen

  Pizza Platen

  33 producten
  Pizza Tassen

  Pizza Tassen

  15 producten
  Pizza Snijders

  Pizza Snijders

  12 producten
  Overige Pizza Accessoires

  Overige Pizza Accessoires

  42 producten

  Met de juiste pizza accessoires maakt u de lekkerste pizza´s

  Maakt u in uw horecazaak ook pizza´s of runt u een pizzeria? Dan moet u goed voorzien zijn van de juiste pizza accessoires. Alleen dan lukt het om de lekkerste en meest authentieke pizza´s voor uw gasten en klanten te maken. Een pizza maken is vakmanschap. Een pizza van de echte pizzeria of die u in uw restaurant maakt, smaakt vele malen beter dan een diepvriespizza uit de supermarkt. Maar om een goede kwaliteit pizza te bereiken moet u goede materialen gebruiken. ´Goed gereedschap is het halve werk´, luidt het spreekwoord en dit geldt zeker voor het bakken van pizza´s.

  Welke pizza accessoires voor de horeca heeft u nodig?

  Een lekkere pizza is meestal een authentiek gemaakte pizza. Met authentiek een pizza bakken, wordt het gebruik van een pizzaoven bedoeld. In een pizzaoven kunt u de pizza authentiek op steen bakken, maar steeds vaker wordt er ook gekozen voor een pizzaplaat. Een pizzaplaat is één van de belangrijke pizza accessoires voor de horeca. Meestal zijn ze van aluminium, waardoor ze licht in gewicht zijn en gemakkelijk te reinigen. De pizza schuift u in een pizzaoven met een pizzaschep. Er zijn talloze verschillende soorten pizzascheppen verkrijgbaar. Met een lange steel, korte steel, rechthoekig, vierkant, van hout of aluminium. Kies daarom een goede pizzaschep waar u het beste mee werkt.

  Kies uw professionele pizza accessoires bij Horecagemak

  Naast de pizzaplaat, de pizzaoven en de pizzaschep, zijn er nog tal van professionele pizza accessoires te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende soorten pizzasnijders of pizza tassen die u nodig heeft als u uw pizza´s bij uw klanten bezorgt. Alle professionele pizza accessoires kunt u verkrijgen in de webshop van Horecagemak. Mist u nog producten of heeft u bepaalde vragen over professionele pizza accessoires? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

  + Lees meer - Lees minder
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »