Categorieën

  • Recent bekeken

 • IJsvitrines

  IJsvitrines Tafelmodel

  IJsvitrines Tafelmodel

  12 producten
  IJsvitrines Met Gebogen Glasopbouw

  IJsvitrines Met Gebogen Glasopbouw

  23 producten
  IJsvitrines Met Rechte Glasopbouw

  IJsvitrines Met Rechte Glasopbouw

  14 producten

  Een ijsvitrine kopen voor uw horecabedrijf

  Heb je een horecabedrijf waar schepijs wordt verkocht aan de klanten? Of heb je een restaurant of eetcafe waar dit een van de verschillende aangeboden producten is? Indien je hier een nieuwe ijsvitrine voor nodig hebt, raden wij je aan om een kijkje te komen nemen bij Horecagemak om te bekijken wat voor verschillende ijsvitrines wij allemaal klaar hebben staan. Horecagemak heeft het ruimste assortiment aan verschillende machines op het gebied van de horeca. Een ijsvitrine kopen is bij ons dan ook een goede keuze. We hebben namelijk een zeer ruim assortiment aan verschillende vitrines in de aanbieding.

  Een ijsvitrine voor elke horecagelegenheid

  Met ijsvitrines laat je aan je klanten zien dat je ijs verkoopt. Ze hebben gelijk zicht op de verschillende smaken. In een vitrine zien al die verschillende kleuren er altijd heel smakelijk uit. Het is dan ook goed om een dergelijke vitrine aan te schaffen voor je horecabedrijf als je schepijs wil gaan verkopen. Wij hebben een assortiment met verschillende machines. Wil jij slechts een paar verschillende smaken aanbieden? Daar hebben wij een vitrine voor. Maar we hebben ook vitrines voor horecabedrijven die een groot aantal verschillende smaken aan willen bieden aan hun klanten.

  Een perfecte ijsvitrine kopen

  Onze ijsvitrines zijn in verschillende formaten en stijlen te krijgen. Maar al deze vitrines hebben met elkaar gemeen dat ze van de hoogste kwaliteit zijn. Als je bij ons een ijsvitrine koopt, dan mag je er zodoende op rekenen dat je een vitrine in huis haalt die al het ijs perfect koelt. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op om je vragen op ons af te vuren. Samen met jou bekijken we dan welke vitrine het meest geschikt is om in jouw horecagelegenheid neer te zetten. We hebben al onze verschillende modellen overzichtelijk voor je bij elkaar gezet op deze website. Zo maak je snel en eenvoudig een keuze voor de beste vitrine.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »