Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • IJsvitrines

  IJsvitrines Professioneel (Tafelmodel)

  IJsvitrines Professioneel (Tafelmodel)

  16 producten
  IJsvitrines Professioneel

  IJsvitrines Professioneel

  77 producten

  Ijsvitrines van HorecaGemak: Een Goede ijsvitrine voor een Succesvolle Horecazaak! 

  Ben je van plan een ijsvitrine voor je cateringbedrijf, ijssalon of horecaonderneming te kopen? In dat geval ben je bij Horecagemak zeker aan het juiste adres. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment ijsvitrines van uiteenlopende merken, uitvoeringen, afmetingen en prijzen. Je vindt er zowel compacte als grote, gekleurde en witte, roterende en vaste ijsvitrines terug. Voor elke horecazaak hebben wel wat!

  Waarom een Ijsvitrine Aanschaffen een Slimme Zet is voor uw Horecazaak!

  Schepijsvitrines kunnen echt niet meer ontbreken in een restaurant of ijssalons. Een ijssalon met meerdere modieuze ijsvitrines is extreem uitnodigend en trekt dan ook klanten aan die maar al te graag hun favoriete smaken willen uitzoeken. Er bestaan verschillende soorten schepijsvitrines, afhankelijk van het soort ijs dat je verkoopt, hoe je het wilt presenteren en hoeveel smaken je wilt aanbieden.

   

  Een ijsvitrine is zoveel meer dan alleen een koelkast. Een ijsvitrine is een hulpmiddel dat uw roomijs, sorbetijs, softijs, of waterijs op de aangewezen temperatuur en de juiste consistentie houdt, zodat het op een aantrekkelijke manier aan het publiek kan worden gepresenteerd.  Wanneer je van plan bent het ijs zelf te maken en te bewaren, is het noodzakelijk om over een goede en professionele ijsvitrine te beschikken. Deze zorgt ervoor dat het ijs vers en op de juiste temperatuur blijft, zodat je klanten volop kunnen genieten van de diverse smaken in het assortiment. Bovendien moet een ijsvitrine horeca er aantrekkelijk en functioneel uitzien, waardoor men het ijs goed kan presenteren en er gemakkelijk uit kan serveren.

  De Aangewezen Temperatuur van een ijsvitrine voor het Scheppen van het Perfecte Ijs

  De geschikte temperatuur van een ijsvitrine voor schepijs hangt af van het soort ijs en de vriestemperatuur van de ijsvitrine. In het algemeen wordt schepijs het best bewaard bij een temperatuur tussen -22°C en -25°C, zodat het roomijs zijn oorspronkelijke smaak en textuur behoudt.

   

  Een wat hogere temperatuur, tussen -12°C en -15°C, is wenselijk voor schepijs, zodat het ijs gemakkelijk te scheppen is en een prettige structuur heeft om op te eten.

  Het Koelen en Bewaren van je Schepijs

  Wil je een ijsvitrine kopen? Dan is het belangrijk om te weten welke verschillende koelingsmethodes er zijn om je producten te koelen en te bewaren. Er zijn verschillende methodes terug te vinden hoe je ijsvitrine kan worden gekoeld.

   

  Statische koeling: Bij deze koelingsmethode worden vitrines gekoeld door middel van een statisch koelingssysteem.

  Ventilatorondersteunende koeling: Schepijsvitrines met dit koelingssysteem maken gebruik van een ventilator om de luchtcirculatie te verbeteren. Ook wordt de temperatuur hierdoor gelijkmatig verdeeld in de ijsvitrines.

  Geventileerde koeling: Geventileerde koeling maakt gebruik van een gesloten koelingssysteem met een compressor en een verdamper in de schepijsvitrines.

  Koelelementen: Sommige schepijsvitrines maken gebruik van koelelementen die in een speciale lade worden geplaatst.

  Kwaliteit en duurzaamheid

  Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Horecagemak hoog in het vaandel. Daarom vindt u in ons assortiment alleen de meest hoogwaardige apparaten voor de horeca, met een zo laag mogelijk energieverbruik. Toch kunnen wij u als groothandel deze hoogwaardige en professionele apparatuur tegen een lage prijs aanbieden.

  Hygiëne van uw ijsvitrine, Onze Zorg!

  Bij Horecagemak besteden we veel aandacht aan uw ijs vitrines. Het is voor ons dan ook belangrijk dat we steeds voor de beste schepijsvitrines gaan in ons assortiment. Op die manier hoeven uw klanten en gasten zich geen zorgen te maken over de hygiëne en netheid. De ijsvitrines in ons assortiment zijn dan ook zorgvuldig uitgekozen om het reinigen en desinfecteren in verschillende soorten ijssalons efficiënt te laten verlopen.

  Waar op Letten bij het Aanschaffen van een Ijsvitrine?

  Wil je een goede en succesvolle verkoop van je ijsjes? Dan is een goede ijsvitrine essentieel voor de gewenste resultaten te behalen. Maar waar moet je nu op letten bij het kiezen van een goede ijsvitrine? Het is belangrijk om hierin de juiste keuze te maken! Wij helpen je op weg.

  Capaciteit

  Bekijk allereerst hoeveel ijs je wilt tentoonstellen en hoe veel liter ijsbakken je wilt gebruiken. Reken uit hoe groot de vraag van je doelpubliek is en zorg ervoor dat je capaciteit hiermee overeenkomt.

  Plaatsing in je Horeca Zaak

  Stel jezelf de vraag waar ga je je ijsvitrine of ijsvitrines gaat plaatsen. Let bij het kiezen van het juiste model of type op de breedte en diepte. Zorg er ook voor dat er genoeg plaats is om je ijsvitrine mooi ten toon te stellen.

  Displayruimte

  Je wilt uiteraard dat je ijs producten mooi ten voorgesteld worden. Daarom is het belangrijk om met rekening te houden met de capaciteit en de plaatsing in je horeca zaak. Bekijk steeds hoeveel artikelen je wilt en of je deze mooi kunt presenteren.

   

  Ook het model en het type van je ijsvitrine spelen hierbij een rol. Het is belangrijk om een type te kiezen die pas bij de rest van je horeca interieur. Zo kun je kiezen voor een type op wielen of eentje die een vaste staan plek heeft.

  Betrouwbaarheid en Duurzaamheid

  Uiteraard wil je een ijsvitrine kopen voor je zaak die het liefst jarenlang meegaat. Eentje aan een scherpe prijs, maar toch van goede kwaliteit is! Daarom adviseren we steeds om voor een ijsvitrine te gaan die betrouwbaar en duurzaam zijn. Hierdoor ben je zeker dat je producten het beste bewaard blijven!

  De Kwaliteitsmerken in Ons Assortiment

  In onze catalogus kun je verschillende van de beste merken van ijsvitrines terugvinden die op dit moment verkrijgbaar zijn. Elke merk heeft bovendien verschillende soorten ijsvitrines ter beschikking.

  CombiSteel Catering Equipment

  CombiSteel Catering Equipment heeft bijna 25 jaar ervaring in het distribueren en leveren van horeca en catering benodigdheden. Dankzij de persoonlijke aanpak slagen zij er steeds in om de beste producten aan scherpe prijzen af te leveren.

   

  Aangezien CombiSteel een groothandel is leveren zij enkel hun voorraad aan dealers die zich in de horeca en catering segment bevinden. Ook geven zij elk jaar een dealer catalogus uit met al hun producten.

  Waarom een ijsvitrine van CombiSteel aanschaffen?

  Een ijsvitrine leasen? CombiSteel staat bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Het materiaal waarmee deze ijsvitrines zijn gemaakt, is uiteraard van duurzame grondstoffen met oog op het milieu.

   

  U kunt bij CombiSteel zeker zijn van hun artikels dankzij hun uitstekende reputatie en capaciteit om steeds de beste producten en service te leveren.

  Polar

  Wat Polar zo speciaal maakt, is zijn ongekrenkte reputatie in het leveren aan professionele cateraars over de hele wereld aan scherpe prijzen. Je kunt hier alles van koelingen en vriezers terugvinden. Elk product is dan ook geproduceerd met uiterste zorgvuldigheid met oog op de klant.

  Waarom een ijsvitrine van Polar Aanschaffen?

  Waarom we steeds een aantal ijsvitrines van Polar in onze voorraad hebben? Simpel! Door het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën is elk artikel van deze fabrikant een prachtige aanwinst voor uw zaak.

   

  Aan het einde van de dag houden de meeste mensen van een mooi verzorgde ijsvitrine waaruit ze hun lievelingsijs kunnen kiezen! Dit biedt Polar namelijk aan. En dankzij hun aandacht voor energie-efficiëntie en milieu, kunt u er zeker van zijn dat je je voorraad ijs, steeds op de juiste manier kunt bewaren.

  Bartscher

  Een van de meest vooruitstrevende en toonaangevende producenten in de keukenbranche is Bartscher. Zij bestaan dan ook meer dan 150 jaar! Zo heeft Bartscher zich ontwikkelt als een totaalaanbieder voor de professionele keuken.

   

  Bartscher hecht veel waarde aan een goede dienstverlening. Het is dan ook door het geven van uitgebreid advies, een snelle klantenservice en een ervaren projectmanagement dat zij na al die jaren nog steeds aan de top staan!

  Waarom kiezen voor een ijsvitrine van Bartscher?

  Ijsvitrine leasen van Bartscher? Deze ijsvitrines zijn steeds ontworpen met oog op efficiëntie en functionaliteit. Zo kunnen horecazaken steeds zeker van zijn dat ze voldoende liter bevatten en de accessoires steeds functioneel zijn bij het gebruiken ervan.

   

  Ook de presentatie en esthetiek van deze modellen laat niets aan de wensen over. Deze hebben namelijk aantrekkelijke ontwerpen en glazen zijpanelen om de presentatie van de ijsproducten te verbeteren. Het is daarom dan ook logisch dat we steeds een aantal van deze prachtige modellen op voorraad hebben!

  Diamond

  Dit merk draagt sinds 1985 mee bij tot de evolutie van de sector in de professionele keuken- en koelapparatuur. Dankzij hun uitstekende reputatie en succes staan zij dan ook bovenaan in de top van Europa's beste distributeurs met een omzet van maar liefst 60 miljoen euro.

   

  Deze ultramoderne organisatie is ondertussen aanwezig in meer dan 50 verschillende landen met een distributienetwerk van meer dan 1300 wederverkopers-installateurs. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we zo happig zijn op deze wonderlijke ijsvitrines.

  Waarom kiezen voor een ijsvitrine van Diamond?

  Deze ijsvitrines zijn niet alleen stevig en gemaakt van duurzaam materiaal. Ook zijn ze ontworpen met het oog op energiezuinig verbruik. Op die manier hoef je als zaak minder kosten uit te geven aan energie en verklein je bovendien je ecologische voetafdruk. Ook op gebied van presentatie zijn deze ijsvitrines bijzonder in het oog-springend. Dit bevordert alleen maar het succes van je zaak!

  + Lees meer - Lees minder

  Meest gestelde vragen

  Wat is een ijsvitrine en waar wordt het voor gebruikt?

  Een ijsvitrine is een koelapparaat dat speciaal is ontworpen voor het bewaren en tentoonstellen van ijs. Het wordt gebruikt in verschillende omgevingen zoals ijssalons, restaurants en cafés om verschillende soorten ijs te presenteren aan klanten.

  Welke soorten ijsvitrines zijn er beschikbaar?

  Er zijn verschillende soorten ijsvitrines beschikbaar, waaronder vrieskisten, displayvitrines en softijsmachines. Elke soort heeft zijn eigen kenmerken en voordelen, afhankelijk van het type ijs dat je wilt presenteren en de behoeften van je zaak.

  Hoe kies ik de juiste maat ijsvitrine voor mijn zaak?

  Het kiezen van de juiste maat ijsvitrine hangt af van factoren zoals de beschikbare ruimte in je zaak, het verwachte ijsverbruik en het type ijs dat je wilt aanbieden. Het is belangrijk om een vitrine te selecteren die voldoet aan de behoeften van je onderneming.

  Wat is het ideale temperatuurbereik voor een ijsvitrine?

  Het ideale temperatuurbereik voor een ijsvitrine varieert afhankelijk van het type ijs dat je wilt bewaren. Over het algemeen ligt het temperatuurbereik tussen -20°C en -10°C voor diepvriesijs en tussen -5°C en -15°C voor roomijs.

  Hoe onderhoud ik mijn ijsvitrine?

  Het regelmatig schoonmaken en onderhouden van je ijsvitrine is essentieel om optimale prestaties te behouden. Volg de instructies van de fabrikant voor reiniging, ontdooien en ander onderhoud om de levensduur van je vitrine te verlengen.

  Zijn er energiebesparende opties beschikbaar voor ijsvitrines?

  Ja, sommige ijsvitrines zijn uitgerust met energiebesparende functies, zoals LED-verlichting, geavanceerde isolatiematerialen en efficiënte koelsystemen. Kies voor een vitrine met energiebesparende opties om de operationele kosten te verlagen.

  Wat moet ik doen als mijn ijsvitrine een storing heeft?

  In geval van een storing, raadpleeg de handleiding van je ijsvitrine voor specifieke instructies. Als je het probleem niet zelf kunt oplossen, neem dan contact op met de fabrikant of een professionele monteur voor reparatie.

  Mag ik zelf de installatie van mijn ijsvitrine doen?

  De installatie van een ijsvitrine vereist meestal professionele kennis om ervoor te zorgen dat het apparaat correct is geplaatst en aangesloten. Raadpleeg de installatie-instructies van de fabrikant en overweeg professionele installatie voor optimale prestaties.

  Welke soorten ijs zijn geschikt voor een ijsvitrine?

  Verschillende soorten ijs, zoals schepijs, softijs en sorbet, zijn geschikt voor ijsvitrines. Zorg ervoor dat je vitrine geschikt is voor het type ijs dat je wilt aanbieden en voldoet aan de vereiste temperatuurinstellingen.

  Kan ik mijn ijsvitrine aanpassen aan mijn merk en winkelthema?

  Sommige fabrikanten bieden aanpassingsmogelijkheden voor ijsvitrines, zoals het toevoegen van je logo, het kiezen van aangepaste kleuren en het aanpassen van het uiterlijk. Neem contact op met de fabrikant om de beschikbare opties te bespreken.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »