Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Prijs

Merken

Breedte

Diepte

Hoogte

Vermogen / Aansluitwaarde

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Toon resultaten (1)

  Tandoori gas oven

  Filters

  Sorteer op

  Mastro Tandoori Oven | Gas | 10kW | 710x760x940(h)mm Tandoori Oven | Gas | 10kW | 710x760x940(h)mm
  • Merk:Mastro
  • voorraad controleren
  • Levertijd:

   zoeken

   2-4 dagen
  • Garantie: 1 jaar
  • Art.nr: MAS-TANDOOR

  3.352,- 2.009,-

  Een tandoori gas oven voor je horecabedrijf

  Heb jij een restaurant waar ook tandoori gerechten worden aangeboden? Dan is het goed om hiervoor ook de traditionele apparaten te gebruiken die nodig zijn voor de authentieke smaak. Bij Horecagemak vind je in het assortiment onder andere een tandoori gas oven. Dit is een speciale oven waarmee jij eenvoudig de heerlijkste tandoori gerechten bereidt. Met een tandoori gas oven voor de horeca mag jij er op rekenen dat je gasten extra gaan genieten van de tandoori gerechten die jij bereidt. Meer weten over een horeca tandoori gas oven? Vuur dan alle vragen die je hierover mag hebben op ons af.

  Werken met een tandoori gas oven

  Een tandoori gas oven in je horeca zaak gebruiken is een goede keuze als jij echte tandoori gerechten aan wil bieden. Met een oven zorg je ervoor dat de gerechten op de traditionele manier worden bereid en dat ze de echte tandoori smaak hebben. We hebben in het assortiment van Horecagemak meerdere uitvoeringen van deze tandoori gas over voor de horeca klaarstaan. Neem dan ook een kijkje in onze webshop om te zien welke van deze ovens het beste aansluit op je persoonlijke wensen. Hier helpen we je uiteraard graag bij.

  Aan de slag met een horeca tandoori gas oven

  Wellicht denk je dat het aanschaffen van een speciale oven voor tandoori gerechten een grote investering is. Toch is deze oven de moeite waard als jij je gasten iets aan wil bieden wat echt uniek is. Naast een tandoori oven hebben we nog veel meer artikelen klaarstaan in ons assortiment. Alles wat jij maar nodig kan hebben om je horecabedrijf in te richten is in onze webshop terug te vinden. Meer weten hierover? Neem contact met ons op om je vragen te stellen, of om je te laten adviseren op het gebied van alles wat wij je te bieden hebben.

   

   
  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »