Categorieën
- •Merk:Mastro
- • voorraad controleren
- • Levertijd:
zoeken
2-4 dagen - •Garantie: 1 jaar
- •Art.nr: MAS-AIH0001
1.699,- 1.019,-
- •Merk:Mastro
- • voorraad controleren
- • Levertijd:
zoeken
2-4 dagen - •Garantie: 1 jaar
- •Art.nr: MAS-AIH0002
1.869,- 1.121,-
Aardappel Ovens Kopen voor je Horecabedrijf, Kies voor Horecagemak!
Er gaat weinig boven smakelijke aardappeltjes uit de oven. De lekkerste aardappeltjes komen uit de oven. Zeker omdat je op die manier weinig omkijken hebt naar het bereiden van de aardappels. Om dit nog makkelijker te maken, kies je voor een aardappeloven. Deze ovens zijn speciaal ontworpen om de aardappels goed en makkelijk klaar te maken.
Tal van Manieren Waarop Aardappelen Lekker en Gaar Gemaakt Kunnen Worden!
Je kunt echt alle kanten op met aardappels. Ze zijn eenvoudig te serveren in de schil met wat teentjes knoflook of takjes rozemarijn, zout en peper op de aardappel en wat eetlepels olie. Ze kunnen ook geschild de oven in. Of juist op een specifieke manier gesneden worden als signature dish van jouw restaurant (met of zonder schil). Het allergrootste voordeel is dat je dit allemaal voor kunt bereiden, zodat je de bakplaat met aardappeltjes en olijfolie alleen nog de oven in hoeft te schuiven op bestelling.
Dat is waarom je kiest voor een aardappeloven van Horecagemak.
Waarom Kies je voor een Professionele Aardappeloven voor jouw Horecabedrijf?
Aardappels uit de oven op tafel zetten wordt veel makkelijker met een oven met bak die gemaakt is voor het maken van aardappeltjes. Zo kun je het aantal graden altijd optimaal instellen, hoef je de bakplaat er alleen maar in te schuiven en de oven op de juiste stand te zetten. De tijd kan immers verschillen voor bijvoorbeeld partjes of krieltjes en zo weet je zeker dat de aardappelen erg lekker gaan zijn. Bekijk direct de beschikte modellen en kies de aardappeloven die het beste bij jou past.
Handig met een Aparte Oven
Daarnaast is een aparte oven met bak voor aardappelen makkelijker dan bijvoorbeeld combineren in een heater of andere oven. De aardappeloven blijft namelijk gesloten tot de aardappelen of krieltjes klaar zijn. Daardoor worden ze super lekker. De smaak van de aardappeltjes (of de extra knoflook) gaat daarnaast niet direct in een van de andere ingrediënten zitten omdat die toevallig in dezelfde oven zitten tijdens het bakken en koken. Overigens kun je ook voor ovens gewoon bij Horecagemak terecht.
De Lekkerste Aardappeltjes in een Handomdraai
Met een uitgebreide menukaart en een groot aantal stoelen is het vaak onmogelijk om alles op bestelling te maken. Dat is waarom je vaak al uren voor het openen van de deuren in de keuken bezig bent. Bijvoorbeeld met voorbereidingen en snijden. Heb je een aardappeloven, dan wordt dit aanzienlijk makkelijker, zeker wanneer je een beetje experimenteert met de recepten die je hebt en wilt gebruiken.
Nog Geen Recept Gemaakt? Een Paar Sterke Tips voor Aardappels uit de Oven
Hoewel je de aardappelen gewoon kunt schillen en/of snijden, kunt voorzien van wat zout en daarna in de oven kunt zetten op de bakplaat, zijn er tal van manieren om dit bijgerecht nog van wat extra smaak te voorzien (al dan niet naar een recept of verschillende recepten). Zo kun je het beter aanpassen naar de totale maaltijd of de stijl van de keuken die je hebt. Om je wat inspiratie mee te geven, hebben we hieronder een aantal tips gezet waar je mee aan de slag kunt om zelf je eigen, perfecte recept voor aardappeltjes uit de oven te vinden.
Wees niet Bang
Allereerst is het goed om niet te bang te zijn tijdens de voorbereiding van je recepten om iets lekker te maken. Wanneer een bepaalde batch in de aanloop van het maken een recept mislukt bij de bereiding, gooi je hoogstens een paar euro weg en heb je er een leermoment bij. Dingen die goed gecombineerd kunnen worden met aardappelen, zijn bijvoorbeeld paprikapoeder, zout, peper, tijm, champignons, tijm, takjes rozemarijn en wat olie.
Met of Zonder Schil
Je kunt de aardappels met of zonder schil serveren. Serveer je deze met schil, spoel de aardappelen dan goed schoon zodat er geen zand of viezigheid meekomt. Pas het aantal graden of de baktijd vooral aan naar de omvang van de aardappel.
Smaken goed Samen laten Komen
Gebruik altijd een ovenschaal (of speciale pan), zeker wanneer je gebruikmaakt van verschillende kruiden (zoals zout en peper) en olie. De smaak van je recept blijft dan goed in de aardappelen zitten, zeker wanneer dit de platte kant van de aardappeltjes kan bereiken terwijl zij ook goed gaar worden. Gebruik ook vooral peper en varieer met de oventijd en het aantal graden.
Extraatjes en de Baktijd
Vergeet ook niet dat sommige extraatjes minder tijd nodig hebben dan de aardappeltjes die meestal een uurtje in de oven zitten. Zo kun je na een half uurtje nog makkelijk de kaas toevoegen en extra tijm op de aardappeltjes strooien wanneer deze al uit de oven zijn. Hetzelfde geldt uiteraard voor de knoflook en de olijfolie die je naar smaak of recept toe kunt voegen, zodat het geheel erg lekker wordt.
Veelzijdige Kruimige Aardappelen met Takjes Rozemarijn of Teentjes Knoflook
Vergeet niet dat aardappeltjes uit de oven bijzonder veelzijdig zijn en dat aardappels goed te combineren zijn met tal van andere mogelijkheden. Experimenteer ook wat met het aantal graden en baktijden om te kijken hoe de aardappels het best gaar worden. Probeer daarom gerust wat uit met je aardappels uit de oven en zorg ervoor dat je verschillende proefpersonen hebt met uiteenlopende smaken. Zo weet je zeker dat je niet het recept voor de lekkerste aardappeltjes aan de kant schuift omdat die ene collega olijfolie overheersend vindt of geen fan is van knoflook.
Een paar Tips
Nog een aantal tips die je kunt gebruiken wanneer deze passen bij je menukaart en die je zeker kunt uitproberen:
- Gebruik eens kruidenolie in plaats van olijfolie.
- Kruidenzout (of een eigen mengsel wanneer je wat lekkers gemaakt hebt) doet veel en kan je de lekkerste aardappeltjes uit de oven bezorgen.
- Strooi eens kaas, gebakken ui of blaadjes sla over de bakplaat wanneer de aardappelen klaar zijn.
- Hele knoflooktenen (al dan niet gebroken) kun je gebruiken, zolang je deze maar verwijdert voordat je de aardappeltjes serveert (niet vergeten!).
- Varieer eens met de bereidingstijd en de temperatuur om te zien wat dit met jouw aardappelen doet.
- Schep de aardappeltjes regelmatig om wanneer je tal van extraatjes gebruikt, zodat de smaken goed met elkaar mengen op de bakplaat en verdeel de extraatjes op een slimme manier.
- Verwarm de aardappeltjes of verwarm andere ingrediënten met een langere baktijd voor (bijvoorbeeld in een pan) of halveer de hoeveelheid om de baktijd te verkorten.
- Experimenteer met hele aardappels, partjes en schijfjes om zo de beste aardappeloptie te vinden voor jouw gerecht. Snijd de aardappel daarom vooral op verschillende manieren in de testfase.
- Controleer altijd of de aardappels goed gaar zijn (haal met een lepel één aardappel uit de oven om te testen en leg die lepel vervolgens bij de afwas).
Waar Moet je Op Letten bij het Kiezen van een Professionele Aardappeloven?
Aardappeltjes uit de oven zijn de beste manier om je gasten eet smakelijk te wensen, zeker met de juiste aardappeloven. Bekijk de verschillende ovens in ons aanbod en let hierbij vooral op de afmetingen van de oven waarin je de aardappels kunt bakken. De oven moet passen in de keuken. Tegelijkertijd moet deze genoeg aardappeltjes per uur kunnen bakken om de gasten te voorzien van een maaltijd.
Houd in de gaten dat je bij ons kunt leasen en kopen. Dat betekent dat we altijd de beste optie hebben voor jouw restaurant.
Welke Functies heb je Nodig?
Kijk daarnaast naar de functies die jij nodig hebt. Wil je standaardprogramma’s kunnen gebruiken, dan moet de oven hiervan voorzien zijn. Wil je juist zelf met het aantal graden kunnen spelen en wil je aardappelen erg lekker maken door zelf te experimenteren, dan heb je een oven nodig waarbij je zelf alle instellingen aan kunt passen tijdens het bakken.
Onze Experts Helpen Je Graag Verder
Weet je niet welke oven het beste is voor jouw aardappeltjes uit de oven of twijfel je tussen een aantal modellen? Neem dan contact met ons op. Onze experts weten namelijk precies welke oven het beste past bij jouw situatie. We kijken graag met je mee zodat je altijd de beste keuze maakt. Van het kleinste kommetje tot complete ovens: wij weten wat jij nodig hebt.
Tal van Mogelijkheden, dus Kies de Optie die het Beste bij jou Past
Weet je al of je de aardappels met of zonder schil wilt maken of olijfolie en knoflook toe gaat voegen, inclusief rozemarijn in de ovenschaal? Grote kans dat je al tal van ideeën hebt en al klaarstaat met zout en peper om de aardappel nóg beter tot zijn recht te laten komen. Toch is het goed om nog even te wachten met je recept en de tijd te nemen om de mogelijkheden te vergelijken. Bij Horecagemak hebben we alle kwalitatieve apparatuur voor je verzameld, zodat het super leuk wordt om bij ons inspiratie op te doen.
Mastro, het Merk Kwalitatieve en Innovatieve Aardappelovens maakt voor alle Restaurants
Mastro heeft veel hoogwaardige keukenoplossingen gemaakt. Ook op het gebied van aardappelovens kun je veel opties vinden bij Mastro, die je uiteraard gewoon bij ons in het assortiment terugvindt. Dit Duitse bedrijf levert overigens inmiddels al aan restaurants over heel de wereld en heeft ook handige oplossingen voor salade en vlees.
Waarom Kies je voor een Aardappeloven van Horecagemak?
De lekkerste aardappeltjes krijg je met de beste aardappeloven en dat weten wij als geen ander. Daarom hebben we alleen ovens in ons aanbod waarmee je perfecte aardappeltjes uit de oven maakt. Wij leveren alleen keukenapparatuur met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo kun jij jouw tijd en aandacht besteden aan het vinden van de beste aardappels.
Kies je voor een aardappeloven van Horecagemak? Dan weet je zeker dat deze lang meegaat en jij én je gasten veel plezier zullen hebben van heerlijke aardappeltjes uit de oven.
Heb je Eigenlijk al een Aardappelschilmachine in je Keuken?
Die krieltjes en aardappeltjes uit de oven zijn klaar in een handomdraai. Zeker met een aardappeloven die tientallen aardappels uit de oven per uur erg lekker voor je kan maken.
Heb je geen zin om zelf constant met een schilmesje naast de oven te moeten staan of een collega aan het aardappels schillen te zetten omdat er meer moet gebeuren? Kijk dan ook eens naar onze aardappelschilmachines. Dan snijd je de aardappel nadat deze geschild is en je bent klaar, tenzij de machine dit ook doet, dan snijd je helemaal niets meer bij de aardappel en wordt alles voor je geregeld de volgende keer tijdens het koken.
Nog Makkelijker met een Aardappelschilmachine
Wil je optimaal gebruik gaan maken van je recept met aardappels uit de oven? Dan zijn deze machines onmisbaar. Ze nemen heel het proces van het schillen van je over (in sommige gevallen spoel je ze zelf niet eens), zodat jij gewoon aan de slag kunt met de overige ingrediënten die bereid moeten worden. Zoals de teentjes knoflook die nog geperst moeten worden of de takjes tijm die je nodig hebt om de lekkerste aardappeltjes te kunnen maken.
Verschillende Uitvoeringen
Ook voor aardappelschilmachines geldt dat er verschillende soorten, maten en prijzen zijn, net als functionaliteiten. Bekijk de mogelijkheden eens rustig op de pagina, of vraag een van onze experts om eens met je mee te kijken.
Kom je er Niet uit? Onze Horecaexperts Staan Klaar om je te Helpen
Wil je de volgende keer aardappels uit de oven als bijgerecht op tafel echt makkelijk klaar kunnen maken voor je gasten? Wil je extra smaak op je menukaart mer lekkere recepten zonder dat je hier veel extra werk voor hoeft te doen? Dan kies je voor onze aardappelovens.
Weet je niet welk model het beste bij je past of heb je vragen over een van de producten, neem dan vooral contact met ons op. Onze horecaexperts staan klaar om je te helpen met persoonlijk advies en kijken graag met je mee. Zo kun ook jij de beste keuze maken voor jouw horecakeuken en aan de slag met aardappels die super lekker zijn.
Kies je voor een aardappeloven van Horecagemak, dan kies je voor 100% garantie, de mogelijkheid om te leasen én zelfs de optie tot achteraf betalen.
Meest gestelde vragen
Hoe lang moet zoete aardappel in de oven?
Voor een perfecte zoete aardappel in de oven, bak deze 25-30 minuten op 200°C. Zo behoudt hij zijn zachte binnenkant en knapperige buitenkant.
Hoe lang gepofte aardappel in de oven?
Voor een lekkere gepofte aardappel, bak hem 45-60 minuten op 200°C. Dit zorgt ervoor dat de aardappel van binnen lekker luchtig is.
Hoe lang moet een aardappel in de oven?
Een aardappel moet 45-60 minuten in een oven op 200°C. Controleer of hij gaar is door er met een vork in te prikken.
Hoe lang moet zoete aardappel friet in de oven?
Zoete aardappelfrietjes hebben 25-30 minuten nodig in de oven op 200°C om krokant van buiten en zacht van binnen te worden.
Hoe lang moet groente met zoete aardappel in de oven? In de oven?
Groenten met zoete aardappel moeten ongeveer 25-30 minuten in de oven op 200°C, zodat alles gelijkmatig gaart en de smaken mooi mengen.