Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • RVS

  Deuren voor onderstel

  Deuren voor onderstel

  53 producten
  Etageres

  Etageres

  15 producten
  Onderstellen RVS

  Onderstellen RVS

  188 producten
  Opbergrekken

  Opbergrekken

  30 producten
  REA Kunststof Stellingen

  REA Kunststof Stellingen

  14 producten
  RVS Werktafels

  RVS Werktafels

  309 producten
  RVS Spoeltafels

  RVS Spoeltafels

  190 producten
  Hakblokken

  Hakblokken

  14 producten
  RVS Serveerwagens / Transportwagens

  RVS Serveerwagens / Transportwagens

  110 producten
  Regaalwagens

  Regaalwagens

  70 producten
  RVS Accessoires

  RVS Accessoires

  2 producten
  RVS Servieskasten / Opbergkasten

  RVS Servieskasten / Opbergkasten

  22 producten
  RVS Wandkasten

  RVS Wandkasten

  34 producten
  RVS Wandschappen

  RVS Wandschappen

  58 producten
  RVS stellingen

  RVS stellingen

  6 producten
  RVS werkbladen

  RVS werkbladen

  23 producten
  Spoelbakken Los

  Spoelbakken Los

  31 producten
  Spoelbakken Accessoires

  Spoelbakken Accessoires

  18 producten
  Werkunit Neutraal

  Werkunit Neutraal

  69 producten

  Keukenapparatuur van RVS heeft niet alleen een moderne uitstraling; het is ook nog eens goed schoon te houden én het gaat lang mee. RVS is daarom ook het ideale materiaal voor horeca apparatuur en afzuiging. Horecagemak biedt een ruim assortiment met RVS keukenapparatuur van de hoogste kwaliteit en de beste A-merken.

  Wat zijn de voordelen van RVS?
  RVS is een zeer stevig materiaal dat ideaal is voor keukenapparatuur, keukenmateriaal en hygiëne producten. Het is hittebestendig en het beschadigt dus niet als het te heet wordt. Ook is het een slechte warmtegeleider, waardoor na plaatsing van een hete pan niet ineens het hele oppervlak heet zal worden. RVS is vrijwel onverwoestbaar en het gaat lang mee. Verder is het heel makkelijk schoon te houden en heeft het geen invloed op de smaak van voedsel. Daarnaast ziet RVS keukenapparatuur er natuurlijk ook modern en professioneel uit!

  Soorten keukenapparatuur van RVS

  Bij Horecagemak vindt u veel verschillende soorten keukenapparatuur van RVS. Zo kunt u bij ons terecht voor RVS werkbladen, kasten en afzuigkappen, maar we leveren bijvoorbeeld ook RVS spoelbakken, serveerwagens en opbergrekken. Wilt u RVS op maat laten maken? Geen zorgen, ook voor RVS maatwerk kunt u bij Horecagemak terecht!

  Hoge kwaliteit

  Roestvrijstaal is al een fantastisch materiaal voor de horeca keuken, maar bij Horecagemak leveren we alleen het beste van het beste. Al onze RVS keukenapparatuur en afzuigkappen zijn van hoogwaardige kwaliteit en in ons assortiment vind u enkel de beste A-merken.

  Een uitstekende service vinden wij ook belangrijk. We begrijpen dat u uw horeca apparatuur snel in huis wilt hebben en daarom dragen wij zorg voor een snelle levering. Onze klantenservice helpt u graag en vakkundig met vragen over producten en bestellingen of advies bij het maken van uw keuze.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »