Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Installatie bannerInstallatie banner

  Afzuigkappen Horeca

  Afzuigkappen met motor

  Afzuigkappen met motor

  98 producten
  Doosmodel 95cm diep - 40cm hoog

  Doosmodel 95cm diep - 40cm hoog

  34 producten
  Doosmodel 100cm diep - 40cm hoog

  Doosmodel 100cm diep - 40cm hoog

  19 producten
  Doosmodel 110cm diep - 40cm hoog

  Doosmodel 110cm diep - 40cm hoog

  19 producten
  Doosmodel 110cm diep - 45cm hoog

  Doosmodel 110cm diep - 45cm hoog

  13 producten
  Doosmodel 130cm diep - 45cm hoog

  Doosmodel 130cm diep - 45cm hoog

  13 producten
  Schuin model 70cm diep - 40cm hoog

  Schuin model 70cm diep - 40cm hoog

  19 producten
  Schuin model 70cm diep - 45cm hoog

  Schuin model 70cm diep - 45cm hoog

  7 producten
  Schuin model 90cm diep - 45cm hoog

  Schuin model 90cm diep - 45cm hoog

  8 producten
  Schuin model 95cm diep - 40cm hoog

  Schuin model 95cm diep - 40cm hoog

  36 producten
  Schuin model 100cm diep - 40cm hoog

  Schuin model 100cm diep - 40cm hoog

  20 producten
  Eiland afzuigkappen

  Eiland afzuigkappen

  42 producten
  Inductie afzuigkap

  Inductie afzuigkap

  27 producten

  Als horecakeuken kunt u niet zonder een goede afzuiging. Vooral als u veel kookt, dan zit de lucht die de afzuigkap aanzuigt vol met vet, vocht en geuren. Zonder een degelijke afzuigkap horeca, slaan de dampen neer in de keuken en zal uw keuken al snel vet worden. Daarnaast blijven geuren lang hangen. Hierdoor kunnen geuren eventueel naar het gastengedeelte gaan. Dit is niet iets wat in een nette horecazaak hoort. Een handige bijkomstigheid van een afzuigkap, is dat er meestal verlichting in is verwerkt. Hierdoor heeft u altijd duidelijk zicht op uw fornuis. Maar welke afzuigkap horeca moet u kiezen?

  Welk soort horeca afzuigkap?

  Afzuigkappen zijn te krijgen in talloze soorten en maten. Er vanuit gaande dat u een professionele horecazaak heeft, waarbij de bakluchten naar buiten worden afgezogen, dan heeft u de keuze uit een horeca afzuigkap met motor en zonder motor. U kiest voor een afzuigkap met motor als u vanuit uw afzuigkap een directe afzuiging naar buiten heeft. Is uw afzuigkap aangesloten op het verluchtingssysteem van uw zaak, dan is een motor niet nodig of u kunt een separate motor aan het einde van het luchtkanaal plaatsen. Verder heeft u keuze uit een schuin model of een vierkant model, ook wel doosmodel genoemd. Heeft u een keuken met een kookeiland, dan dient u hiervoor een eilandmodel aan te schaffen. Betreffende de grootte van de kap, is het aan te raden om een afzuigkap te nemen die iets groter is dan het fornuis. U weet dan zeker dat geuren goed door de horeca afzuigkap worden opgenomen.

  Een afzuigkap horeca kopen bij Horecagemak

  Wilt u voor uw horecazaak een afzuigkap horeca kopen? Dan kunt u prima terecht bij Horecagemak. Wij leveren alles wat u als horecabedrijf nodig heeft, waaronder een keur aan verschillende soorten horeca afzuigkappen. Naast afzuigkappen, kunt u bij ons ook terecht voor afzuigmotoren, en buizen en hulpstukken voor de aanleg van een luchtkanaal. Bestellen doet u bij ons gemakkelijk online en wij verzenden uw bestelling altijd gratis.

   

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »