Categorieën

  • Recent bekeken

 • Hygienepapier

  Toiletpapier

  Toiletpapier

  19 producten
  Handdoekrollen

  Handdoekrollen

  10 producten
  Vouwhanddoekjes

  Vouwhanddoekjes

  3 producten
  Servetten

  Servetten

  0 producten
  Tissues + Dispensers

  Tissues + Dispensers

  3 producten
  Sopdoeken

  Sopdoeken

  0 producten
  Damesverband Producten

  Damesverband Producten

  2 producten

  Hygiënepapier voor de horeca

  Op zoek naar een specialist op het gebied van alles wat je maar bij je horecabedrijf nodig kunt hebben? Neem dan een kijkje in het assortiment van Horecagemak. We hebben een groot aantal verschillende producten voor je klaarstaan, die je nodig kunt hebben bij je bedrijf. Zo verkopen wij meerdere verschillende soorten hygiënepapier. We hebben het dan bijvoorbeeld over toiletpapier, keukenpapier, servetten, handdoekrollen en nog veel meer. We hebben dit assortiment overzichtelijk voor je bij elkaar gezet, zodat je snel kunt vinden wat je precies nodig hebt op dit gebied.

  Hygiënepapier kopen bij Horecagemak

  We hebben vele verschillende soorten hygiënepapier voor de horeca voor je klaarliggen. Neem hier eens een kijkje om te zien welke soort papier je het hardst nodig hebt. Het hygiënepapier dat wij verkopen is van de hoogste kwaliteit en in elke horecagelegenheid te gebruiken. We verkopen dit papier in meerdere verschillende hoeveelheden, zodat onze producten geschikt zijn voor zowel grote als kleine horecabedrijven. Wil jij hygiënepapier kopen tegen een scherpe prijs? Wij bieden al onze producten aan tegen de scherpste prijzen die hiervoor te krijgen zijn. Als specialisten staan we klaar om jou kwalitatief goede producten te leveren.

  Het beste hygiënepapier voor je horecabedrijf

  We vinden het belangrijk om jou mooi, stevig en duurzaam hygiënepapier aan te bieden. We hebben dit dan ook volop in het assortiment staan. Maar daarnaast verkopen we nog veel meer andere producten voor je horecabedrijf. Denk hierbij onder andere aan keukenmachines, bestek, keukengerei, servies, tafels, stoelen en nog veel meer. Alles wat je maar bij een horecabedrijf nodig kunt hebben is in ons assortiment terug te vinden. Meer weten hierover? We staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met het maken van de juiste keuze op het gebied van horeca artikelen.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »