Categorieën

  • Recent bekeken

 • Vrieskisten

  Vrieskisten Dichte Deksels

  Vrieskisten Dichte Deksels

  50 producten
  Vrieskisten Glasdeksels

  Vrieskisten Glasdeksels

  97 producten
  Vrieskisten Toebehoren

  Vrieskisten Toebehoren

  42 producten

  Wanneer u ingrediënten bestelt voor uw gerechten, dan worden veel producten bevroren aangeleverd. In bevroren toestand kunt u producten langer vers houden en op een later tijdstip gebruiken. Omdat het in een horecazaak vaak om grote hoeveelheden ingrediënten gaat, heeft u ruimte nodig om alles in bevroren toestand op te slaan. Hiervoor heeft u een vriezer nodig. Van een vriezer zijn verschillende de modellen aan te schaffen. Wilt u een vriezer met erg veel inhoud, dan ontkomt u niet aan een vrieskist horeca. Een vrieskist is ook letterlijk een kist met één of meerdere kleppen aan de bovenzijde en is vaak praktischer dan een vriezer met lades.

  Kies de beste horeca vrieskist

  U zult voor een vrieskist kiezen als u veel producten of reeds voorbereide maaltijden wilt invriezen. Bij uw keuze voor een vrieskist zijn de afmetingen en inhoud dan erg belangrijk. Heeft u niet veel ruimte om een vrieskist kwijt te kunnen, dan kunt u gaan voor een kleiner model. Een kleiner model is gemakkelijker te plaatsen en zonder dat dit veel ruimte inneemt. Heeft u wel de ruimte, dan kunt u gaan voor een grote horeca vrieskist. De afmetingen variëren van 60 centimeter voor een kleine vrieskist tot wel 3 meter voor een zeer groot model. Ook het aantal liters is erg belangrijk. Heeft u veel producten in te vriezen, dan is een minimale inhoud van 200 liter aan te bevelen. Verder kunt u kiezen uit modellen met een dichte klep of een glazen klep.

  Een vrieskist horeca kopen bij Horecagemak

  Voor een vrieskist horeca kopen hoeft u de deur niet meer uit. U kunt namelijk uw vrieskist horeca kopen bij Horecagemak. Wij zorgen inderdaad voor gemak, doordat u bij ons al uw horecabenodigdheden kunt bestellen en zonder dat u hiervoor de deur uit hoeft. In onze webshop selecteert u eenvoudig de door u gewenste vrieskist, waarna wij na bestelling zorgen voor een snelle levering. Mocht u vragen hebben over vrieskisten, dan mag u altijd contact opnemen met onze vriendelijke helpdesk.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »