Categorieën

  • Recent bekeken

 • Tosti-Apparaten | Toasters | Salamanders

  Tosti Apparaten

  Tosti Apparaten

  22 producten
  Broodroosters

  Broodroosters

  33 producten
  Doorlooptoaster

  Doorlooptoaster

  28 producten
  Toasters | Salamanders

  Toasters | Salamanders

  84 producten
  Toebehoren Toasters & Tosti-Apparaten

  Toebehoren Toasters & Tosti-Apparaten

  5 producten

  De lekkerste tosti’s met een horeca tosti ijzer

  Heb je een horecagelegenheid waar onder andere tosti’s worden aangeboden? Dan wil je er toch voor zorgen dat deze tosti’s behoren tot het lekkerste wat er op dit gebied te krijgen is. Per slot van rekening zullen je gasten eerder terugkomen als ze een heerlijke tosti hebben gehad. Om een goede tosti te maken zijn niet alleen de ingrediënten van belang, maar ook de manier waarop u deze maakt. Met een horeca tosti ijzer is het mogelijk om snel heerlijke tosti’s te maken, maar ook om er veel in korte tijd te maken. Wij hebben een tosti ijzer voor de horeca in het assortiment waarmee je zelfs meerdere tosti’s tegelijk kunt bakken.

  Aan de slag met een professioneel tosti ijzer

  Het is handig om voor het maken van tosti’s hier een professioneel tosti ijzer te gebruiken. Je weet dan niet alleen zeker dat je een tosti krijgt die helemaal perfect is, maar je kan ook meer volume draaien dan wanneer je een gewoon tosti ijzer gebruikt. Daarbij zijn deze speciale tosti ijzers er op gemaakt om veel tosti’s mee te maken en kan je er zodoende op rekenen dat deze apparaten lang meegaan. Neem een kijkje in ons assortiment om hier te zien welk horeca tosti ijzer het beste op je persoonlijke wensen aansluit. We hebben vele verschillende uitvoeringen, allemaal van topmerken op het gebied van keukenapparatuur.

  Meer weten over een tosti ijzer voor de horeca?

  Indien je meer wil weten over onze producten, dan kun je hier altijd even contact over opnemen met ons. Stel je vragen en wij geven je de informatie die je nodig hebt. Bij Horecagemak staan we altijd klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze. Als je bij ons een bestelling hebt gemaakt zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij je wordt afgeleverd. Je mag er daarbij op rekenen dat dit al de volgende werkdag gebeurt. Heb jij een bestelling gemaakt die qua totaalbedrag uitkomt boven de 75 euro? Dan betaal je hier geen verzendkosten voor. Dat komt dan bovenop de toch al scherpe prijzen die wij voor onze producten rekenen!

  + Lees meer - Lees minder
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »