Categorieën

  • Recent bekeken

 • Fornuizen Horeca

  Fornuizen Gas Tafelmodel

  Fornuizen Gas Tafelmodel

  95 producten
  Fornuizen Open Onderstel

  Fornuizen Open Onderstel

  44 producten
  Fornuizen Gesloten Onderstel

  Fornuizen Gesloten Onderstel

  3 producten
  Fornuizen met Oven

  Fornuizen met Oven

  109 producten
  Fornuizen Elektrisch Tafelmodel

  Fornuizen Elektrisch Tafelmodel

  84 producten
  Elektrische Fornuizen met Open Onderstel

  Elektrische Fornuizen met Open Onderstel

  21 producten
  Elektrische Fornuizen met Oven

  Elektrische Fornuizen met Oven

  61 producten
  Fornuizen Keramisch

  Fornuizen Keramisch

  30 producten

  Welk soort horecazaak u ook heeft, wanneer u gerechten serveert, dan is een goed horeca fornuis van essentieel belang in uw keuken. Op en rondom een horeca fornuis vinden alle werkzaamheden plaats om heerlijke gerechten voor uw gasten te bereiden. Het is daarom belangrijk dat u een fornuis heeft die gemakkelijk te bedienen is en bovendien voldoende pitten heeft om eventueel veel gerechten tegelijkertijd klaar te maken. De meeste horeca fornuizen zijn van roestvrij staal. Dit is hygiënisch materiaal dat erg gemakkelijk te reinigen is. Ook als u een fornuis niet veel gebruikt, kunt u een kleiner fornuis nemen die ook geschikt is om in de horeca te gebruiken.

  Welke soort horeca fornuizen zijn er?

  Welk soort fornuis u aanschaft voor uw keuken, is afhankelijk van uw wensen en eisen. Ten eerste moet u een keuze maken of u wilt koken op gas of elektriciteit. Beide soorten fornuizen zijn erg geliefd in de horeca. Bij het koken op gas heeft u te maken met echt vuur en dit stellen veel koks op prijs. Zo kunnen zij de temperatuur beter regelen. Maar ook koken op elektriciteit heeft zo zijn voordelen. Zo is elektrisch koken een energiezuinige manier van koken. De grootte van horeca fornuizen is erg belangrijk. Hoe meer pitten uw fornuis heeft, des te meer pannen u kwijt kunt. U kunt kiezen voor een professioneel horeca fornuis inclusief een oven hieronder of met een open onderstel. U heeft dan ruimte voldoende om pannen of ander keukengerei op te bergen.

  U kunt een horeca fornuis kopen bij Horecagemak

  Maakt u nog gebruik van een oud fornuis en bent u toe aan een nieuw fornuis? Ga dan een professioneel horeca fornuis kopen bij Horecagemak. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten horeca fornuizen. Heeft u geen ruimte in uw keuken om een volwaardig fornuis te plaatsen? Dan kunt u bij ons een tafelmodel kopen. Een tafelmodel fornuis kunt u gemakkelijk op een werkblad plaatsten en bovendien heeft u ook dan de keuze uit gas of elektrisch.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »