Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Fornuizen Horeca

  Fornuizen Gas Tafelmodel

  Fornuizen Gas Tafelmodel

  112 producten
  Fornuizen Open Onderstel

  Fornuizen Open Onderstel

  63 producten
  Fornuizen Gesloten Onderstel

  Fornuizen Gesloten Onderstel

  10 producten
  Fornuizen met Oven

  Fornuizen met Oven

  126 producten
  Fornuizen Elektrisch Tafelmodel

  Fornuizen Elektrisch Tafelmodel

  93 producten
  Elektrische Fornuizen met Open Onderstel

  Elektrische Fornuizen met Open Onderstel

  35 producten
  Elektrische Fornuizen met Oven

  Elektrische Fornuizen met Oven

  66 producten
  Fornuizen Keramisch

  Fornuizen Keramisch

  37 producten

  Fornuizen Horeca: De Beste Professionele Horeca Fornuizen voor je Horecazaak vind je bij Horecagemak!

  Welkom bij Horecagemak, dé specialist op het gebied van horeca-apparatuur. Als je op zoek bent naar hoogwaardige horeca fornuizen, ben je hier aan het juiste adres. Onze uitgebreide collectie biedt een breed scala aan modellen zoals een horeca gasfornuis, een professioneel fornuis met een inductie kookplaat of keramische kookplaat en een elektrisch fornuis, die voldoen aan de specifieke behoeften van jouw horecazaak.

   

  Of je nu een restaurant, café, hotel of andere horecagelegenheid runt, een professioneel fornuis is essentieel om heerlijke gerechten te bereiden en een vlekkeloze keukenervaring te bieden aan jouw klanten. Wil je dus een horeca fornuis kopen? Neem dan zeker een kijkje tussen ons ruim assortiment op onze website waar we een breed aanbod aan verschillende fornuizen aanbieden. Heb je een vraag bij het kiezen van de juiste horeca fornuizen voor in je professionele horeca keuken? Neem dan snel contact op met ons!

   

  Fornuizen Horeca: Waarom Kiezen voor een Horeca Fornuis in je Professionele Keuken?

  Een horeca fornuis biedt verschillende voordelen ten opzichte van reguliere huishoudelijke fornuizen. Ten eerste zijn horeca fornuizen ontworpen en gebouwd om te voldoen aan de hoge eisen van een professionele keuken. Ze hebben een solide constructie en zijn bestand tegen intensief gebruik, waardoor ze duurzamer en betrouwbaarder zijn dan gewone fornuizen. Zo zijn deze horeca fornuizen dan ook uitermate geschikt om te koken in de professionele sector.

   

  Daarnaast bieden horeca fornuizen een breed scala aan functies en mogelijkheden om aan de behoeften van jouw horecazaak te voldoen. Of je nu een gasfornuis, elektrisch fornuis, inductie kookplaat of keramische kookplaat nodig hebt, er is altijd een model dat perfect past bij jouw kookstijl en menu.

   

  Bij Horecagemak hebben we een breed assortiment aan verschillende modellen. Juist omdat we weten dat iedere chef zijn gerechten het liefst op zijn eigen manier wilt baken en bereiden, bieden we dan ook een breed aanbod aan!

   

  Fornuizen Horeca Kopen: Waarop Moet Je Letten bij het Kopen van een Horeca Fornuis?

  Bij het kopen van een horeca fornuis zijn er enkele belangrijke factoren waarmee je rekening moet houden. Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat je een geschikt fornuis koopt voor je horeca zaak! Om je hierbij te helpen hebben we hieronder enkele zaken opgelijst waarbij je moet letten wanneer je een horeca fornuis gaat aankopen.

   

  Capaciteit en Grootte

  Ten eerste is het essentieel om de beschikbare ruimte in jouw keuken te meten en de afmetingen van het fornuis zorgvuldig te controleren. Je wilt er zeker van zijn dat het fornuis naadloos in jouw keuken past en niet te veel kostbare ruimte in beslag neemt. Wil je graag een groot fornuis kopen? Dan is het belangrijk om er voor te zorgen dat je genoeg ruimte beschikbaar hebt.

   

  Kijk ook bovendien ook steeds naar de hoeveelheid voedsel dat je in één keer wilt bakken of bereiden in je horeca gasfornuis of elektrische oven. Zo kun je ook beter bepalen welke grootte van fornuis het beste bij je past.

   

  Energieverbruik

  Ten tweede moet je het verbruik van energie van het fornuis overwegen bij de aanschaf, vooral als duurzaamheid belangrijk voor je is. Bij Horecagemak vind je twee verschillende fornuizen. Zo heb je elektrische fornuizen en fornuizen die werken op gas.

   

  Elektrische Fornuizen

  Elektrische fornuizen werken op elektriciteit en hebben over het algemeen een hoger verbruik van energie in vergelijking met gasfornuizen. Dit komt doordat elektrische kookplaten tijd nodig hebben om op te warmen en de warmte gelijkmatig te verdelen over het hele oppervlak. Het duurt vaak iets langer voordat een elektrische kookplaat de gewenste temperatuur bereikt.

   

  Echter, moderne fornuizen die werken op elektriciteit maken gebruik van geavanceerde technologieën om energie-efficiënter te zijn. Inductiekookplaten, bijvoorbeeld, verwarmen alleen de pan en niet het hele oppervlak, waardoor er minder energie verloren gaat. Bovendien heeft een elektrische fornuis vaak functies zoals warmhoud elementen en timers, waardoor ze efficiënter kunnen werken en energie kunnen besparen.

   

  Een ander voordeel van een elektrische fornuis op het gebied van energie verbruik is dat ze gemakkelijker te reinigen zijn. Omdat er geen open vlammen zijn, is er minder kans op morsen en opbouw van voedselresten, waardoor de kookplaten gemakkelijker schoon te maken zijn.

   

  Gasfornuizen

  Gasfornuizen werken daarentegen op aardgas of propaan en hebben over het algemeen een lager energie verbruik in vergelijking met fornuizen die werken op elektriciteit. Gasbranders bieden directe warmtecontrole en reageren snel op temperatuurveranderingen, waardoor je meer controle hebt over het kookproces.

   

  Een belangrijk voordeel van fornuizen op gas is dat ze efficiënter werken bij het genereren van warmte dankzij het aardgas of propaan. De vlammen verwarmen de pannen direct, waardoor er minder warmte verloren gaat in vergelijking met elektrische kookplaten. Dit kan leiden tot kortere kooktijden en mogelijk energiebesparing.

   

  Bovendien zijn gasfornuizen vaak voorzien van een waakvlam, waardoor je de branders altijd direct kunt aansteken zonder elektriciteit nodig te hebben. Dit kan handig zijn in situaties waarin de stroom uitvalt.

   

  Het belangrijkste aspect van energieverbruik bij gasfornuizen is het gebruik van goede pannen. Het gebruik van pannen met een platte bodem en een goede warmtegeleiding zorgt voor een efficiëntere overdracht van warmte van de vlam naar het voedsel, waardoor energieverlies wordt geminimaliseerd.

   

  Functionaliteit

  Daarnaast is het belangrijk om te letten op de functionaliteit en specificaties van het fornuis. Overweeg het vermogen van de branders, het aantal pitten of kookzones dat je nodig hebt, en eventuele extra functies zoals een ingebouwde bakplaat. Houd ook rekening met het geschikte formaat van de pannen die je wilt gebruiken en of het fornuis daarvoor geschikt is.

   

  Duurzame Materialen

  Bij het aanschaffen van een horeca fornuis is het ook raadzaam om rekening te houden met de duurzaamheid en kwaliteit van het product. Kies voor een professioneel fornuis met een solide constructie, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal (rvs), dat lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik in een professionele keukenomgeving.

   

  Kookplaten

  Bekijk ook steeds op wat voor soort koopkplaten je graag wilt kokent. Zo heb je een inductie kookplaat of een keramische plaat.

   

  Een inductie kookplaat maakt gebruik van elektromagnetische inductie om warmte direct in de pan te genereren. Onder het glazen oppervlak van de kookplaat bevinden zich spoelen waarin elektrische stroom wordt geïnduceerd. De inductiestroom creëert een magnetisch veld dat de metalen pan opwarmt. De kookplaat zelf wordt niet heet, maar alleen de pan en de inhoud ervan.

   

  Een keramische plaat maakt gebruik van verwarmingselementen onder het glazen oppervlak om warmte te genereren. Deze verwarmingselementen bestaan meestal uit elektrische spiralen of halogeenlampen die de warmte direct aan de pan doorgeven. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld over de kookzones.

   

  Fornuizen Horeca: Hoe een Horeca Fornuis Optimaal Gebruiken?

  Om het beste uit jouw horeca fornuis te halen, is het belangrijk om het op de juiste manier te gebruiken. Hier zijn enkele tips voor optimaal gebruik:

   

  1. Elektrische fornuizen bieden nauwkeurige temperatuurregeling, wat ideaal is voor het bereiden van gerechten die precisie vereisen. Heb je echter een gasfornuis dan zul je de temperatuur zelf moeten inschatten. Pas de temperatuur aan op basis van het type gerecht dat je bereidt en houd rekening met de kooktijd.

  2. Investeer in speciale pannen en kookgerei die geschikt zijn voor gebruik op de kookplaten van een horeca fornuis. Speciale pannen en potten, zoals gietijzeren of roestvrijstalen pannen en potten, zijn duurzaam en zorgen voor gelijkmatige warmteverdeling.

  3. Experimenteer met de diverse uitvoeringen van het professioneel fornuis. Sommige fornuizen hebben extra functies, zoals een gasoven of een bakplaat. Ontdek de mogelijkheden van jouw fornuis en pas ze toe in jouw keuken.

  4. Let op het energieverbruik van het professioneel fornuis en zorg ervoor dat je bewust omgaat met het gebruik van energie bij het koken. Schakel branders of pitten uit wanneer ze niet in gebruik zijn na dat je hebt gekookt en maak gebruik van de juiste panmaat om warmteverlies te minimaliseren.

  5. Reinig regelmatig je horeca fornuis om ervoor te zorgen dat het goed blijft functioneren en hygiënisch blijft. Volg de reinigingsinstructies van de fabrikant en maak gebruik van geschikte reinigingsmiddelen. Verwijder vet en vuil van de branders, pitten, kookplaten en de oven om optimale prestaties te behouden.

  6. Houd rekening met de afmetingen van het fornuis en zorg ervoor dat het goed past in jouw keuken. Meet de beschikbare ruimte nauwkeurig op en kies een fornuis met de juiste afmetingen. Dit zorgt voor een goede functionaliteit en voorkomt problemen bij installatie.

  7. Bij het kopen van een horeca fornuis is het belangrijk om ook te letten op het vermogen van de branders. Het vermogen bepaalt hoe snel het fornuis opwarmt en hoe efficiënt het kookproces verloopt. Kies een fornuis met voldoende vermogen om aan jouw behoeften te voldoen.

  8. Let op de pits of kookzones van het professioneel fornuis. Afhankelijk van het aantal branders dat je nodig hebt en de grootte van de pannen die je gebruikt, kies je een fornuis met de juiste configuratie van pitten. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is tussen de pitten om comfortabel te kunnen koken.

  Fornuizen Kopen voor je Horecazaak? Een Horeca Fornuis Kopen doe je Makkelijk en Eenvoudig bij Horecagemak!

  Bij HorecaGemak begrijpen we de behoeften van horecazaken en bieden we een ruime keuze aan horeca fornuizen die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Onze fornuizen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals elektrisch, gas, inductie en keramisch, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw keuken past.

   

  Daarnaast bieden we een breed assortiment aan andere horeca-apparatuur en benodigdheden, zodat je alles wat je nodig hebt voor jouw professionele keuken op één plek kunt vinden. Onze website maakt het gemakkelijk om het gewenste fornuis te vinden en toe te voegen aan jouw winkelwagen. Met snelle en betrouwbare levering zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe horeca fornuis.

   

  Kies voor hoogwaardige, duurzame en betrouwbare horeca apparatuur bij het koken van je gerechten. Kies voor Horecagemak als jouw partner in de aanschaf van een geschikt professioneel fornuis voor jouw professionele keuken. Ontdek ons brede assortiment aan horeca fornuizen, inclusief elektrische, gas- en inductiefornuizen, en vind het perfecte fornuis dat aan al jouw wensen voldoet. Voeg jouw gewenste profesioneel fornuis toe aan de winkelwagen en plaats vandaag nog jouw bestelling. Bij Horecagemak streven we ernaar om jouw culinaire ambities waar te maken met hoogwaardige apparatuur en uitstekende service.

   

  Onze Merken

  Wanneer je bij Horecagemak een profeesioneel fornuis wilt kopen dan heb je hier keuze uit verschillende bekende merken. Onze experts gaan dan ook steeds op onderzoek uit om de beste horeca apparatuur te vinden voor je zaak. We stellen dan ook onze partners graag even aan u voor.

   

  Diamond

  Dit bedrijf draagt al bijna 35 jaar als producent van professionele keuken- en koelingsapparatuur en heeft dan ook reeds een grote bijdrage geleverd in de sector. Deze ultramoderne organisatie staat daarom dan ook niet voor niets in de top 5 van Europese grootste distributeurs. Zij zijn dan ook aanwezig in meer dan 50 verschillende landen en hebben een distributienetwerk van wel 1300 wederverkopers-installateurs.

   

  Wanneer je een bestelling plaats voor een horeca fornuis van Diamond dan kun je zeker zijn van hoge kwaliteit, bekwame professionaliteit en het aanbieden van oplossingen op maat.

   

  UNNI-COOKING

  UNNI-COOKING staat voor uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap. Zij bieden dan ook een breed scala aan producten en horeca fornuizen in verschillende uitvoeringen die voldoen aan de hoogste normen van prestaties, betrouwbaarheid en esthiek.

   

  Combisteel

  Voor zij die vaker op onze website naar horeca apparatuur of benodigdheden zoeken, zullen ongetwijfeld deze naam al ergens hebben zien staan. Wij werken dan ook ontzettend graag samen met hun samen!

   

  Bij Combisteel kun je je verwachten aan een nauw klantencontact met hun klanten, zowel in het binnen- als buitenland. Hun no-nonsne mentaliteit en persoonlijke aanpak zorgen dan ook voor een geweldige samenwerking.

   

  Combisteel is een groothandel met een goede 25 jaar ervaring in de setcor. Zij werken dan ook uitsluitend met dealers in de sector samen. Deze kunnen zich elk jaar verwachten aan een dealercatalogus met het nieuwste aanbod.

   

  Nog Steeds Twijfel bij het Kiezen van Beste Friteuse voor je Horecazaak? Neem Dan Zeker Contact op met Ons!

  Twijfel je nog steeds over welke friteuse je nu het beste kiest voor in je professionele keuken? Neem dan zeker contact op met ons. Je kunt ons steeds bereiken via het nummer +31(0)85-0606072 of via ons e-mail [email protected]. Wil je liever chatten met ons? Dan is dit ook een mogelijk op onze website. Wij helpen u uiteraard graag verder met al uw vragen!

   

  De meeste van onze producten zijn onmiddelijk beschikbaar en worden geleverd zodra je je winkelwagen hebt uigecheckt en hebt betaald.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »