Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Barartikelen | Cocktail

  Barmatten

  Barmatten

  11 producten
  Barmaatjes

  Barmaatjes

  8 producten
  Bar Stations

  Bar Stations

  20 producten
  Bar Flesopeners

  Bar Flesopeners

  16 producten
  Barlepels | Stampers

  Barlepels | Stampers

  7 producten
  Cocktail Shakers en Schenkflessen

  Cocktail Shakers en Schenkflessen

  24 producten
  Cocktail Strainer | Bar zeefjes

  Cocktail Strainer | Bar zeefjes

  9 producten
  Flessenhouders

  Flessenhouders

  6 producten
  Glazenrekken

  Glazenrekken

  12 producten
  IJs Tools

  IJs Tools

  20 producten
  IJsemmers

  IJsemmers

  16 producten
  Non-Drip en Kogelmaatschenkers

  Non-Drip en Kogelmaatschenkers

  31 producten
  Spoelborstels

  Spoelborstels

  9 producten
  Barartikelen Overig

  Barartikelen Overig

  16 producten
  Wijn Tools

  Wijn Tools

  15 producten

  Draai succesvol een bar met de juiste bar accessoires

  Heeft uw horecazaak een bar? Dan heeft u veel bar accessoires nodig om succesvol uw bar te draaien. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het organiseren van al die drankflessen. U wilt uw gasten uiteraard zoveel mogelijk drankjes en mixen kunnen serveren. Naast een biertap zijn daar veel flessen met drank voor nodig. Die moet u goed kwijt kunnen. Dit geldt ook voor glazen. U heeft toegankelijke en toch niet teveel ruimte innemende glazenrekken nodig. Daarnaast moet alles rondom uw bar voldoen aan de strenge hygiëneregels. Kortom, zoek uw bar accessoires zorgvuldig uit, dan profiteert u hier het meest van.

  Welke bar en kroeg accessoires heeft u nodig?

  Er zijn enkele standaard bar en kroeg accessoires waar u niet onderuit kunt. Denk bijvoorbeeld aan flessenhouders. Hierin kunt u de flessen ondersteboven plaatsen. Met een speciale non-drip kunt u gemakkelijk en snel glazen vullen, zonder de fles in de hand te nemen. Dit is vooral ideaal als u veel cocktails maakt. U kunt zelf kiezen hoe groot uw flessenhouder moet zijn, zo kunt u meerdere flessen in één houder plaatsen. Veel klanten zullen ook om ijs in hun drankje vragen. Om te voorkomen dat u voortdurend naar de vriezer moet lopen, kunt u ook een ijsemmer op de bar plaatsen. U heeft dan altijd ijs bij de hand. Ook het plafond van de bar kunt u zeer nuttig gebruiken, door hier glazenrekken aan te monteren. Hier kunt u alle glazen op een pootje gemakkelijk inschuiven. U bespaart ruimte op de bar en tevens is een dergelijk rek met glazen mooi om te zien.

  Haal al uw horeca accessoires voor de bar bij Horecagemak

  Waarom zou u het zich moeilijk maken en zelf lopen te slepen met alle horeca accessoires voor de bar? U kunt gemakkelijk online shoppen in de webshop van Horecagemak. Als specialist op het gebied van horeca accessoires, kunnen wij alles leveren wat u nodig heeft en hiervoor hoeft u niet de deur uit. Na uw bestelling leveren wij alles binnen 3 werkdagen bij u af. Een gemakkelijkere manier om uw horeca accessoires bij elkaar shoppen is er niet.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »