Zoekresultaten voor ""
Sorteer op
Filters
Geen producten gevonden...

Categorieën

Bestek Horeca
  • Recent bekeken

 • Pizza Ovens

  Pizza Ovens Enkel

  Pizza Ovens Enkel

  98 producten
  Pizza Ovens Dubbel 

  Pizza Ovens Dubbel 

  110 producten
  Gas Pizza Ovens

  Gas Pizza Ovens

  14 producten
  Tunnel Pizza Ovens

  Tunnel Pizza Ovens

  38 producten
  Pizza Houtovens

  Pizza Houtovens

  8 producten
  Onderstellen Pizza Oven

  Onderstellen Pizza Oven

  104 producten
  Afzuigkappen Pizza Oven

  Afzuigkappen Pizza Oven

  37 producten
  Pizza Ovens Roterend

  Pizza Ovens Roterend

  2 producten

  Wanneer u in uw horecazaak pizza´s serveert, dan wilt u wel goede en vers gemaakte pizza´s aanbieden, die nog zo veel mogelijk op authentieke wijze zijn gebakken. Een echt traditionele Italiaanse pizza is te herkennen aan de heerlijke knapperige bodem. Dit zult u zelden bereiken in een normale oven. Dit komt omdat hiervoor een zeer hoge temperatuur nodig is. Het vocht in de bodem wordt dan omgezet in stoom. Er ontstaan luchtbelletjes en die zorgen voor het knapperige deeg. Bij lagere temperaturen zal het vocht nooit stoom worden en wordt het deeg zelfs een beetje slap. Daarom is het zo belangrijk om in uw keuken een pizzaoven aanwezig te hebben.

  Welk soort pizzaoven horeca?

  Een voordeel van een pizzaoven, is dat de oven gemaakt is voor pizza´s. Pizza´s zijn laag, dus u heeft geen hoge oven nodig. Een pizzaoven horeca is dus altijd een laag model. Hierdoor is het zelfs mogelijk om een pizzaoven met twee kamers aan te schaffen, dus twee pizzaovens ineen. Hierdoor kunt u twee pizza´s tegelijkertijd bakken. Bij uw keuze voor een pizzaoven, kunt u kiezen voor een elektrische pizzaoven, een pizzaoven op gas of een traditionele pizzaoven die werkt op hout. In het laatste geval kunt u uw klanten echt beloven dat u de pizza´s op traditionele Italiaanse manier heeft gebakken.

  Een pizzaoven kopen bij Horecagemak

  Wilt u een pizzaoven kopen? Neemt u dan eens een kijkje in het online assortiment pizzaovens van Horecagemak. Of u nu een pizzaoven zoekt die werkt op elektriciteit, gas of hout, wij hebben al deze ovens op voorraad. Verder kunt u kiezen uit diverse afmetingen, afhankelijk van welke afmetingen pizza´s u wilt aanbieden. Omdat een pizzaoven betreffende het gewicht best zwaar kan zijn, moet deze op een stevig onderstel staan. U kunt bij ons ook een onderstel voor de pizzaoven kopen. Let u er dan wel op dat de afmetingen van het onderstel passen bij de afmetingen van uw pizzaoven.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »