Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Kokskleding | Serveerkleding

  Koksbuizen Mannen | Unisex

  Koksbuizen Mannen | Unisex

  17 producten
  Koksbuizen Dames

  Koksbuizen Dames

  1 producten
  Koksbroeken

  Koksbroeken

  10 producten
  Schorten | Sloven Horeca

  Schorten | Sloven Horeca

  71 producten
  Leren Schorten Horeca

  Leren Schorten Horeca

  0 producten
  Schoenen Horeca

  Schoenen Horeca

  11 producten
  Hoofddeksels Horeca

  Hoofddeksels Horeca

  38 producten
  Shirts | Hemden

  Shirts | Hemden

  5 producten
  Bolknopen | Stropdassen

  Bolknopen | Stropdassen

  7 producten
  Overhemden Horeca

  Overhemden Horeca

  0 producten
  Werkjassen

  Werkjassen

  1 producten
  Horeca Portefeuilles

  Horeca Portefeuilles

  0 producten
  Gilet

  Gilet

  1 producten
  Serveerrok

  Serveerrok

  0 producten
  Pantalon

  Pantalon

  2 producten

  Veilig en representatief in de keuken met koksbuizen

   

  Een koksbuis is al een oude benaming dat staat voor kokskleding. Als u als kok werkzaam bent, dan weet u hoe nuttig koksbuizen kunnen zijn. De klassieke witte koksbuis is het meest bekend en is tegenwoordig ook in andere kleuren verkrijgbaar. Koksbuizen hebben enkele functies. Ze moeten comfortabel zitten, ook als de kok urenlang boven een heet fornuis staat. De kok moet er gemakkelijk in kunnen bewegen, dus het moet van soepele materialen gemaakt zijn. Daarnaast moeten koksbuizen representatief zijn. In de meeste gevallen weten klanten direct of zij met de kok te maken hebben, mede doordat deze een koksbuis draagt.

   

  Voel u comfortabel in gemakkelijke kokskleding

   

  De koksbuis is zeker het belangrijkste onderdeel van kokskleding. Maar bij een koksbuis past ook een elegante koksbroek. Kiest u voor de klassieke stijl, dan moet dit een zwart/wit en kleine ruitjes broek zijn. Tegenwoordig hoeft dit niet meer en zijn er ook koksbroeken in een egale kleur verkrijgbaar. Uiteraard kan een kok ook niet zonder een degelijk schort. Er zijn stoffen schorten die u kunt gebruiken voor reguliere keukenwerkzaamheden, maar ook leren schorten voor het stevige werk. Een hoofddeksel maakt een kokskostuum helemaal en is ook nodig om hygiënisch te werken en haren in het eten te voorkomen. Dit kunnen allerlei verschillende soorten en vormen zijn.

   

  Bestel uw kokskleren bij Horecagemak

   

  Bent u op zoek naar kokskleren voor de koks in uw horecagelegenheid? U hoeft helemaal niet lang te zoeken als u de webshop van Horecagemak bezoekt. Wij hebben een groot assortiment van degelijke en comfortabele kokskleren. Wij hebben kokskleding voor zowel heren als dames, maar ook uniseks kokskleren zijn tegenwoordig een trend. U plaatst gemakkelijk uw bestelling, door te kiezen uit één van onze vele betaalmethodes. De levertijd en of een product op voorraad is, wordt altijd bij onze producten aangegeven en dat is wel zo gemakkelijk. Zo ziet u direct wanneer uw kokskleren geleverd worden.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »