x

Meld hier je storing

Nadat we het formulier hebben ontvangen, sturen we de storing door naar de fabrikant. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om het probleem op te lossen. Houd er rekening mee dat de snelheid van de reactie afhankelijk is van de drukte bij de fabrikant.
Klantgegevens Apparaatgegevens

Categorieën

  • Recent bekeken

 • RVS Spoeltafels

  RVS Spoeltafels

  RVS Spoeltafels

  8 producten
  RVS Spoeltafels (Bodemschap)

  RVS Spoeltafels (Bodemschap)

  38 producten
  RVS Spoeltafels (Demontabel)

  RVS Spoeltafels (Demontabel)

  36 producten
  RVS Spoeltafels (Kast)

  RVS Spoeltafels (Kast)

  25 producten
  RVS Voorlader-Spoeltafels (Schap)

  RVS Voorlader-Spoeltafels (Schap)

  16 producten
  Aan-/Afvoertafels

  Aan-/Afvoertafels

  40 producten
  RVS Voorlader-Spoeltafels (Kast)

  RVS Voorlader-Spoeltafels (Kast)

  16 producten
  RVS Spoeltafels (Open Onderstel)

  RVS Spoeltafels (Open Onderstel)

  1 producten

  Gebruik een goede spoeltafel in je horecakeuken

  Heb jij een horecabedrijf met een keuken waar veel afgewassen moet worden? Dan is een spoeltafel eigenlijk onmisbaar. We hebben bij Horecagemak een groot aantal verschillende spoeltafels voor je klaarstaan. Mooie, sterke tafels die gemaakt zijn van RVS. Hierdoor kun je deze tafels net zo vaak gebruiken als je maar wil en hoef je er niet bang voor te zijn dat ze gaan roesten. Neem dan ook een kijkje in ons assortiment om te zien welke van onze spoeltafels het beste op je wensen aansluit. We hebben een horeca spoeltafel voor een grote horecakeuken, maar ook voor kleinere keukens.

  De beste horeca spoeltafel voor jouw horecazaak

  Het is belangrijk om je keuken zo goed mogelijk uit te rusten, om hier onderdelen neer te zetten waarbij je er op mag rekenen dat deze van de hoogste kwaliteit zijn. Met bijvoorbeeld een goede spoeltafel zorg je ervoor dat borden, bestek en glazen snel en goed afgespoeld kunnen worden voordat ze de vaatwasser in gaan. Dit is zeer belangrijk, zeker als je een groot horecabedrijf hebt waar flink gespoeld moet worden. Wil je hier meer over weten? Neem dan even contact met ons op om je vragen aan ons te stellen. We staan klaar om al je vragen voor je te beantwoorden. Zo ben jij snel op de hoogte van wat je allemaal nodig hebt in je horecazaak.

  Werken met betrouwbare spoeltafels

  Het is voor de hygiëne in een horecabedrijf heel belangrijk dat hier gewerkt wordt met goede producten. Een spoeltafel moet hierbij ook aan een aantal voorwaarden voldoen. Bij ons mag je er op rekenen dat je een horeca spoeltafel in huis haalt die helemaal aan je wensen voldoet. Een tafel die stevig is, die op een goede hoogte staat en waar genoeg ruimte is om afgespoelde spullen neer te zetten. Een ideale tafel met andere woorden, die in geen enkele horecakeuken zal misstaan. Je bestelt deze tafel eenvoudig bij ons, waarna wij ervoor zorgen dat deze zo snel mogelijk bij je wordt afgeleverd.

  + Lees meer - Lees minder
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »