Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Tafels & Tafelonderstellen

  Inklapbare Tafels

  Inklapbare Tafels

  75 producten
  Complete Tafels

  Complete Tafels

  32 producten
  Tafelbladen

  Tafelbladen

  94 producten
  Tafelpoten & Tafelonderstellen

  Tafelpoten & Tafelonderstellen

  162 producten

  De beste tafels voor je horecabedrijf

  Op zoek naar goede tafels om te gebruiken in je horecabedrijf? Dan raden wij je van harte aan om eens een kijkje te komen nemen bij de vele verschillende stijlen die we bij Horecagemak voor je klaar hebben staan. We verkopen namelijk horeca tafels in meerdere verschillende uitvoeringen. We hebben tientallen en tientallen verschillende tafels, zodat er altijd wel een tafel te vinden is die aansluit bij jouw persoonlijke smaak of bij de specifieke stijl van je zaak. We helpen je daarbij graag om een keuze te maken voor de beste tafels. Een horecatafel is nu eenmaal een belangrijk onderdeel voor het plezier van je gasten.

  De beste tafel voor de horeca

  Als jij een horecabedrijf hebt waar gasten aan tafel zitten, dan weet je dat deze gasten hier comfortabel aan willen kunnen zitten. Er moet genoeg ruimte zijn om alle etenswaren of drankjes op te zetten. Daarbij moet de tafel stevig zijn en niet zomaar om kunnen vallen. Maar je wil ook weer niet dat de horecatafel al te fors is. Per slot van rekening wil je zoveel mogelijk gasten in je bedrijf een plekje kunnen geven. Neem dan ook ons assortiment eens rustig door. Bekijk de verschillende modellen. We hebben van elk model de maten en het gebruikte materiaal tussen de uitgebreide informatie staan.

  Een keuze maken voor de meest geschikte horeca tafels

  We vinden het belangrijk om onze gasten de hoogste kwaliteit aan producten te leveren. Dit gaat natuurlijk ook op voor het meubilair in je horecazaak. Zorg ervoor dat je gasten comfortabel kunnen genieten in je zaak en je mag er op rekenen dat ze nog eens terugkomen. Indien je hier vragen over hebt, raden wij je aan om deze gewoon eens aan ons te stellen. We helpen je graag met het maken van een keuze voor die horecatafels die het beste in jouw interieur passen. Uiteraard gaat dit ook op voor al het andere meubilair in je bedrijf.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »