x

Meld hier je storing

Nadat we het formulier hebben ontvangen, sturen we de storing door naar de fabrikant. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om het probleem op te lossen. Houd er rekening mee dat de snelheid van de reactie afhankelijk is van de drukte bij de fabrikant.
Klantgegevens Apparaatgegevens

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Diamond Optima 700 Line

  Diamond Optima 700 gas

  Diamond Optima 700 gas

  37 producten
  Diamond Optima 700 elektrisch

  Diamond Optima 700 elektrisch

  42 producten
  Diamond Optima 700 accessoires

  Diamond Optima 700 accessoires

  49 producten

  Een van de grootheden in de professionele keuken- en koelapparatuur is het gerenommeerde merk Diamond. Vanaf 1985 heeft zij hard aan de weg gespijkerd om uit te groeien tot een majestueus merk. Diamond genereert jaarlijks een omzet van meer dan 40 miljoen Euro. In meer dan 50 landen wereldwijd heeft zij succes. Iedere zelf respecterende professional weet inmiddels dat als het om professionele apparatuur voor de professionele horecakeuken gaat, Diamond hét merk is. Diamond en kwaliteit gaan immers hand in hand.

  Horecagemak heeft speciaal voor u de kooklijn van Diamond Optima 700 Line in haar assortiment opgenomen. Deze lijn staat representatief voor robuuste apparatuur van de meest ongelooflijke kwaliteit!

  Assortiment Diamond Optima 700 Line apparatuur bij Horecagemak

  In de Diamond Optima 700 Line vindt u de meest exclusieve keukenapparatuur voor de professionele horecakeuken. Het uiterst ruime assortiment bestaat uit de meest imposante gas en elektrische apparatuur. Fornuizen, bakplaten/grillplaten, stoomgrills, braadpannen of braad-kookpannen.

  Het maakt niet uit of u een compacte of grote horecakeuken hebt, omdat Diamond met haar kooklijn van Diamond Optima 700 Line voor iedereen die een horecazaak uitbaat, de juiste oplossing biedt. Eén ding hebben alle professionele horecakeukens immers met elkaar gemeen: kwaliteit. In het assortiment van Optima 700 Line vindt u deze!

  Diamond Optima 700 Line apparatuur bestellen bij Horecagemak

  Hebt u een keuze kunnen maken uit de Diamond Optima 700 Line apparatuur bij Horecagemak? Dan kunt u snel en gemakkelijk uw bestelling in onze webshop afronden. De apparaten van deze kooklijn zijn op voorraad leverbaar waardoor wij uw bestelling binnen 72 uur leveren. Daarnaast bieden wij u op ieder apparaat minimaal een jaar lang garantie. 

  Hebt u nog vragen? Of bent u op zoek naar advies? Ons deskundige team zit klaar om u hierbij te helpen. U kunt ons uiteraard telefonisch bereiken op het nummer +31(0)85-0606072 of een mail sturen naar [email protected]. Naast deze 2 opties is het zelfs mogelijk om met ons te chatten op onze website.

  + Lees meer - Lees minder
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »