Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Diamond Optima 700 Line

  Diamond Optima 700 gas

  Diamond Optima 700 gas

  37 producten
  Diamond Optima 700 elektrisch

  Diamond Optima 700 elektrisch

  46 producten
  Diamond Optima 700 accessoires

  Diamond Optima 700 accessoires

  50 producten

  Een van de grootheden in de professionele keuken- en koelapparatuur is het gerenommeerde merk Diamond. Vanaf 1985 heeft zij hard aan de weg gespijkerd om uit te groeien tot een majestueus merk. Diamond genereert jaarlijks een omzet van meer dan 40 miljoen Euro. In meer dan 50 landen wereldwijd heeft zij succes. Iedere zelf respecterende professional weet inmiddels dat als het om professionele apparatuur voor de professionele horecakeuken gaat, Diamond hét merk is. Diamond en kwaliteit gaan immers hand in hand.

  Horecagemak heeft speciaal voor u de kooklijn van Diamond Optima 700 Line in haar assortiment opgenomen. Deze lijn staat representatief voor robuuste apparatuur van de meest ongelooflijke kwaliteit!

  Assortiment Diamond Optima 700 Line apparatuur bij Horecagemak

  In de Diamond Optima 700 Line vindt u de meest exclusieve keukenapparatuur voor de professionele horecakeuken. Het uiterst ruime assortiment bestaat uit de meest imposante gas en elektrische apparatuur. Fornuizen, bakplaten/grillplaten, stoomgrills, braadpannen of braad-kookpannen.

  Het maakt niet uit of u een compacte of grote horecakeuken hebt, omdat Diamond met haar kooklijn van Diamond Optima 700 Line voor iedereen die een horecazaak uitbaat, de juiste oplossing biedt. Eén ding hebben alle professionele horecakeukens immers met elkaar gemeen: kwaliteit. In het assortiment van Optima 700 Line vindt u deze!

  Diamond Optima 700 Line apparatuur bestellen bij Horecagemak

  Hebt u een keuze kunnen maken uit de Diamond Optima 700 Line apparatuur bij Horecagemak? Dan kunt u snel en gemakkelijk uw bestelling in onze webshop afronden. De apparaten van deze kooklijn zijn op voorraad leverbaar waardoor wij uw bestelling binnen 72 uur leveren. Daarnaast bieden wij u op ieder apparaat minimaal een jaar lang garantie. 

  Hebt u nog vragen? Of bent u op zoek naar advies? Ons deskundige team zit klaar om u hierbij te helpen. U kunt ons uiteraard telefonisch bereiken op het nummer +31(0)85-0606072 of een mail sturen naar [email protected]. Naast deze 2 opties is het zelfs mogelijk om met ons te chatten op onze website.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »