Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Toon resultaten (0)

  CombiSteel PRO 700 Elektrisch

  Filters

  Sorteer op

  Geen producten gevonden...

  De kooklijn van Combisteel Pro Line 700 elektrisch biedt apparatuur waarbij kwaliteit centraal staat. Met de elektrische apparaten van Pro Line 700 wordt uw horecakeuken pas echt professioneel. De liefhebbers van elektrisch koken vinden in het assortiment bij Horecagemak alle apparaten die benodigd zijn.

  Voordelen elektrisch koken

  Bent u begaan met het milieu dan weet u dat u met uw elektrische keukenapparaten uw steentje bijdraagt. Bij een elektrisch fornuis wordt niet de gehele plaat warm, maar alleen de kookplaat die u gebruikt. Daarnaast voorkomt u vele ongelukken, omdat u geen gebruik maakt van open vuur. Een zeer groot voordeel van elektrisch koken betreft het onderhoud. Dankzij het gladde oppervlak is het verwijderen van vuil een simpel en snel klusje.

  Assortiment Combisteel Pro Line 700 elektrisch bij Horecagemak

  Horecagemak biedt een assortiment van de meest hoogwaardige apparatuur zoals de Pro 700 elektrische pasta koker op onderstel. De afmeting van dit fraai vormgegeven apparaat is 800x700x850(h) mm en het gewicht bedraagt 50 kg. De pasta koker is voorzien van piëz0 ontsteking. Deze bestaat uit een kunststoffen drukknop. Met het indrukken van deze knop, zorgt u voor een elektrische schok waarna u kunt koken. Dit apparaat wordt geleverd met 2 manden die beschikken over veilige en gebruiksvriendelijke handvaten. De hoogte van de stoelpoten is 50 mm.

  Combisteel Pro Line 700 elektrisch bestellen bij Horecagemak

  Hebt u een keuze kunnen maken uit het assortiment van Combisteel Pro Line 700 elektrisch bij Horecagemak? Dan kunt u snel en gemakkelijk uw bestelling in onze webshop voltooien. De apparaten van deze kooklijn zijn op voorraad leverbaar waardoor wij uw bestelling binnen 72 uur leveren. Daarnaast bieden wij u op ieder apparaat minimaal een jaar lang garantie. 

  Hebt u nog vragen of bent u op zoek naar advies? Graag helpen wij u hiermee verder. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer +31(0)85-0606072 of een mail sturen naar [email protected]. U kunt zelfs met ons chatten op onze website. 

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »