Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Toon resultaten (0)

  CombiSteel PRO 700 Gas

  Filters

  Sorteer op

  Geen producten gevonden...

  De Combisteel Pro Line 700 gas vertegenwoordigt de beste gas apparatuur voor uw professionele horecakeuken. Met deze apparatuur kookt u nog verfijnder al uw gerechten. Uw gasten zullen dit proeven in de gerechten. Immers, kwalitatievere gerechten heeft tot gevolg dat uw gasten nog meer tevreden zijn en zullen terugkeren.

  Voordelen gas apparatuur

  Koken op gas brengt verscheidene voordelen met zich mee. Gas is goedkoper dan elektra en hierdoor zult u vele Euro's besparen. Dankzij gas kunt u veel preciezer koken, omdat u de warmtetoevoer kunt instellen zoals u wenst. U bereikt daarnaast hoge temperaturen wat niet mogelijk is als u op elektra kookt. In het kader van geldbesparing hoeft u ook geen nieuwe, speciale pannen aan te schaffen.

  Assortiment Combisteel Pro Line 700 gas apparatuur bij Horecagemak

  Horecagemak heeft in haar assortiment de Pro 700 gas fornuis met 6 branders en eveneens een gas oven. Dit indrukwekkend grote gasfornuis heeft een afmeting van 1200x700x850(h) mm?! Het gewicht bedraagt 130 kg. Dit stevige fornuis zal veilig in uw horecakeuken staan. De hoogte van de stelpoten is 50 mm. Met dit royale gas fornuis met 6 branders maakt u meerdere gerechten tegelijkertijd klaar. Iedere grootkeuken is hierbij gebaat.

  Hebt u een compacte horecakeuken dan is de Pro 700 gas kookunit met 4 branders een geschikte keuze voor u. In onze ruime assortiment is voor iedere horecakeuken het juiste apparaat te vinden.

  Combisteel Pro Line 700 gas apparatuur bestellen bij Horecagemak

  Hebt u een keuze kunnen maken uit de Combisteel Pro Line 700 gas apparatuur bij Horecagemak? U bestelt snel en gemakkelijk uw apparaten in onze webshop. Alle apparaten van deze kooklijn zijn op voorraad leverbaar waardoor wij uw bestelling binnen 72 uur leveren. Daarnaast geniet u op ieder apparaat minimaal een jaar lang garantie. 

  Hebt u nog vragen? Wij zitten klaar om u hierbij te helpen. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer +31(0)85-0606072. Een mail stuurt u naar [email protected]. Het is eveneens mogelijk om met ons te chatten op onze website.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »