Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Sushi-/Tapas-Vitrines

  Sushi-/Tapas-Vitrines

  Sushi-/Tapas-Vitrines

  53 producten
  Hoshizaki Sushivitrines

  Hoshizaki Sushivitrines

  16 producten

  Een perfecte presentatie met een sushi tapas vitrine

  Heb jij een horecazaak waar sushi of tapas wordt aangeboden aan je gasten? Dan is het belangrijk dat deze lekkernijen op een goede manier worden gepresenteerd. Niet alleen moet alles er appetijtelijk uitzien, het is daarbij ook belangrijk dat het goed gekoeld en hygiënisch wordt bewaard. Daar is een sushi vitrine natuurlijk een ideale oplossing voor. We hebben bij Horecagemak meerdere van deze vitrines voor je klaarstaan. Wil jij een sushi of tapas vitrine aanschaffen? Neem dan een kijkje in ons assortiment om te zien welke opties wij allemaal voor je klaar hebben staan.

  Online een sushi of tapas vitrine kopen

  Horecagemak is de specialist op het gebied van een complete inrichting voor je horecazaak. Alles wat je maar nodig kunt hebben is bij ons te krijgen. Ben jij eigenaar van een sushi zaak? Dan is een mooie sushi vitrine natuurlijk onmisbaar. Maar ook als jij je met jouw horecazaak op tapas richt is een dergelijke vitrine de beste oplossing. Deze sushi of tapas vitrine is natuurlijk ook perfect te gebruiken bij een restaurant met een buffet, waar ook sushi of tapas aan worden geboden. We verkopen deze vitrines in meerdere verschillende uitvoeringen. Kies dan ook de vitrine die het beste op je professionele wensen aansluit.

  Een sushi of tapas vitrine kopen bij Horecagemak

  We willen onze klanten zo goed mogelijk helpen om succes te behalen met hun horecabedrijf. Vandaar ook dat wij een zeer ruim assortiment aan de beste spullen voor elke horecagelegenheid hebben klaarstaan. Meer weten hierover? Neem dan contact met ons op om je vragen aan ons te stellen. We helpen je graag met het maken van een goede keuze. Uiteraard kun je ook je vragen stellen over de vele andere artikelen in ons aanbod. Een bestelling maken bij ons? Als deze boven de 75 euro uitkomt betaal je geen verzendkosten. We zorgen er daarbij voor dat alles snel bij je wordt afgeleverd.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »