Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Toon resultaten (0)

  Barbecues Houtskool

  Filters

  Sorteer op

  Geen producten gevonden...

  Heerlijk gegrild vlees op een horeca BBQ met houtskool

   

  Bent u een grillrestaurant, een bistro of heeft u gegrilde of houtskool gebakken gerechten op de kaart staan? Dan kunt u niet zonder een horeca BBQ met houtskool. Barbecueën op houtskool is de meest klassieke wijze van barbecueën en de smaak van het vlees dat op houtskool wordt gebakken wordt enorm gewaardeerd. Als restaurant of horecazaak, kunt u zich met een horeca BBQ op houtskool goed onderscheiden van uw concurrenten. Plaats een barbecue buiten in de buurt van het terras en uw gasten kunnen gezellig bij u barbecueën op een professionele wijze.

   

  Wat heeft u nodig voor een houtskool BBQ in de horeca?

   

  Uiteraard heeft u een goede BBQ nodig, als u een houtskool BBQ voor in de horeca zoekt. Helemaal de trend is tegenwoordig een kamado BBQ. Dit is een houtskool BBQ met een dikke keramische kuip en deksel in de vorm van een ei. Een groot voordeel van dit model, is dat u hiermee op klassieke wij kunt barbecueën én hele andere kooktechnieken kunt toepassen. De kamado is erg zuinig met houtskool, zodat u hier lang over doet. Naast barbecueën, kunt met de kamado ook koken en stomen. Doorgaans blijft het vlees in deze BBQ sappig en de smaak meer behouden.

   

  Koop uw horeca houtskool BBQ bij Horecagemak

   

  Als u heerlijke barbecue gegrilde gerechten wilt aanbieden aan uw gasten, dan heeft u een professionele horeca houtskool BBQ nodig. Deze kunt u aanschaffen bij Horecagemak. U hoeft een zware barbecue niet zelf in de winkel te kopen, maar bestelt deze gewoon in onze webshop. Wij zorgen er dan voor dat deze bij u afgeleverd wordt. Bij de barbecue ziet u direct op deze nog in voorraad is en wat de gemiddelde leveringstijd is. Wenst u meer informatie over professionele barbecues voor de horeca? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met onze klantenservice op.

   

  + Lees meer - Lees minder
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »