in3 (Rentevrij gespreid betalen in Nederland)

Rustig je apparatuur in drie termijnen betalen

Gespreid betalen met in3, de naam zegt het eigenlijk al. Met deze betaalmethode kun je je in drie termijnen betalen. Wat extra gunstig is aan in3, is dat er geen rente wordt gerekend op de aflossing.

De eerste termijn betaal je direct tijdens het afronden van de bestelling bij Horecagemak. Wij sturen je bestelling dan zo snel mogelijk naar je toe. De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen en de derde termijn binnen 60 dagen.

Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. Voorafgaand aan de betaling doet In3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je contact opnemen met In3 of kiezen voor een andere betaalmethode.

Horeca apparatuur gespreid betalen met in3

  • Geen aanvraagformulieren of leningsovereenkomst
  • Direct online acceptatie
  • Geen BKR check
  • Betaal in drie termijnen zonder rente

In3 termijnen rentevrij betalen

De termijnbetaling

De eerste termijn voldoe je direct tijdens het afronden van je bestelling, dit is ⅓ van het aankoopbedrag. Om de laatste twee termijnbetalingen te voldoen, krijg je van in3 een iDEAL-link gestuurd via e-mail. Via deze link kom je terecht in de vertrouwde iDEAL omgeving en kun je makkelijk en veilig overgaan tot betaling.

in3 biedt jou ook de mogelijkheid om het via bankoverboeking te voldoen:

  • Rekeningnummer: NL42INGB0006528043 (BIC: INGBNL2A)
  • Tenaamstelling: Stichting Beheer ontvangsten Capayable
  • Betalingskenmerk: Factuurnummer vermelden

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »