Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Baanbrekende Nieuwe Kassa's Revolutioneren de Detailhandel en Horecabranche!

  • Geplaatst op
Baanbrekende Nieuwe Kassa's Revolutioneren de Detailhandel en Horecabranche!

In een tijdperk van constante technologische vooruitgang blijft de horecabranche niet achter.

In een tijdperk van constante technologische vooruitgang blijft de horecabranche niet achter. Een opwindende revolutie heeft de sector bereikt met de introductie van geavanceerde kassasystemen die de manier waarop restaurants, cafés en andere horecagelegenheden zaken doen, transformeren.

De nieuwste generatie kassa's voor de horeca is uitgerust met een scala aan indrukwekkende functies die voorheen ondenkbaar waren. Deze innovatieve apparaten brengen efficiëntie, snelheid en gebruiksgemak naar een geheel nieuw niveau, waardoor horecaondernemers kunnen profiteren van een vlotte bedrijfsvoering en verbeterde klantbeleving.

Een opvallend kenmerk van deze geavanceerde kassa's is de ingebouwde code scanners. Door simpelweg een barcode te scannen, kunnen medewerkers moeiteloos bestellingen plaatsen en betalingen verwerken. Hierdoor wordt kostbare tijd bespaard en worden fouten in de bestellingen tot een minimum beperkt.

Deze kassa's gaan nog een stap verder met geïntegreerde pinmogelijkheden, waardoor betalingen veilig en snel kunnen worden afgehandeld. Gasten kunnen eenvoudig hun pinpas of smartphone gebruiken om transacties uit te voeren, wat resulteert in kortere wachttijden en een soepelere doorstroming in de zaak.

Naast deze essentiële functionaliteiten bieden de nieuwe kassa's ook geavanceerd voorraadbeheer, tafelreserveringen en gedetailleerde rapportages. Hiermee hebben horecaondernemers een compleet overzicht van hun bedrijfsprestaties en kunnen ze strategische beslissingen nemen om hun onderneming verder te laten groeien.

Het is geen verrassing dat deze innovatieve kassa's de horecabranche stormenderhand veroveren. Ze bieden niet alleen aanzienlijke voordelen op het gebied van efficiëntie en klanttevredenheid, maar ook inzichten in de bedrijfsvoering en de mogelijkheid om de algehele prestaties te optimaliseren.

Ondernemers die deze geavanceerde kassa's al hebben geïmplementeerd, melden positieve feedback en een aanzienlijke verbetering van hun bedrijfsresultaten. Het is duidelijk dat deze technologische innovaties de weg banen naar een succesvolle en concurrerende toekomst in de horecabranche.

Dus, als je als horecaondernemer nog niet hebt geïnvesteerd in deze nieuwe generatie kassa's, is dit het moment om in actie te komen. Neem contact op met de leveranciers en ontdek hoe deze geavanceerde kassa's jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de horecasector, want dit is slechts het begin van de technologische transformatie die de branche zal blijven veranderen. Vergeet niet dat het investeren in innovatieve oplossingen de sleutel is tot succes en groei in een competitieve markt.

Laat je onderneming gedijen met de kracht van geavanceerde kassasystemen en geef jezelf een voorsprong op de concurrentie. Het is tijd om de volgende stap te zetten naar een efficiënte, gestroomlijnde en succesvolle toekomst voor jouw horecaonderneming.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »