Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Nieuwe Generatie Citruspersen Revolutioneert de Horeca en Detailhandel.

  • Geplaatst op
Nieuwe Generatie Citruspersen Revolutioneert de Horeca en Detailhandel.

De citruspers is al lang een onmisbaar hulpmiddel in de wereld van sappen en drankjes. Maar nu heeft een nieuwe generatie citruspersen zijn intrede gedaan, en het belooft een revolutie te ontketenen in de horeca, detailhandel en zelfs scholen.

De citruspers is al lang een onmisbaar hulpmiddel in de wereld van sappen en drankjes. Maar nu heeft een nieuwe generatie citruspersen zijn intrede gedaan, en het belooft een revolutie te ontketenen in de horeca, detailhandel en zelfs scholen.

Van handmatige tot volautomatische modellen, citruspersen zijn er nu in verschillende varianten om aan de diverse behoeften van verschillende bedrijfstakken te voldoen. Snackbarhouders, restauranteigenaren, benzinestations, supermarkten en scholen kunnen allemaal profiteren van de veelzijdigheid en efficiëntie van deze nieuwe citruspersen.

Voor de snackbar of het restaurant bieden automatische en volautomatische citruspersen de perfecte oplossing. Met een druk op de knop kunnen grote hoeveelheden citrusvruchten snel en moeiteloos worden geperst. Dit bespaart kostbare tijd en arbeid, waardoor het personeel zich kan concentreren op andere taken en de klantenservice kan verbeteren. Bovendien zorgen deze geavanceerde modellen voor een consistent hoge kwaliteit van het sap en minimaliseren ze het verspilling van fruit.

Voor benzinestations en supermarkten bieden citruspersen een unieke mogelijkheid om verse en gezonde sappen aan te bieden aan klanten die onderweg zijn. Het gebruiksgemak en de snelheid van de citruspersen maken het mogelijk om op aanvraag verse sappen te persen, waardoor een gezond alternatief wordt geboden voor conventionele drankjes. Dit draagt bij aan de klanttevredenheid en kan een extra inkomstenstroom genereren voor deze bedrijven.

Ook scholen hebben baat bij citruspersen, vooral met de groeiende vraag naar gezonde voeding in het onderwijs. Met citruspersen kunnen scholen verse sappen aanbieden als een gezond alternatief voor frisdranken en andere suikerhoudende dranken. Het stimuleert gezonde eetgewoonten bij studenten en draagt bij aan hun algehele welzijn.

Deze nieuwe generatie citruspersen combineert functionaliteit, efficiëntie en gebruiksgemak om tegemoet te komen aan de behoeften van verschillende bedrijfstakken. Met geavanceerde technologieën en innovatieve ontwerpen stellen ze ondernemers in staat om snel en gemakkelijk hoogwaardige sappen te leveren aan hun klanten.

Als je op zoek bent naar een manier om je bedrijf te onderscheiden en tegelijkertijd te voldoen aan de groeiende vraag naar verse en gezonde drankjes, is het tijd om de mogelijkheden van citruspersen te verkennen. Ontdek hoe deze veelzijdige apparaten kunnen bijdragen aan het succes en de groei van jouw onderneming, of het nu gaat om een snackbar, restaurant, benzinestation, supermarkt of school.

Neem de leiding en bied je klanten een verfrissende en smaakvolle ervaring met de nieuwe generatie citruspersen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »