Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur kan dit, ter indicatie, neerkomen op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer in dezen aanvullende kosten worden gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor uit een storing voortkomende kosten of gemiste inkomsten, met inbegrip van maar niet beperkt tot gevolgschade en winstderving. De klant is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor reserve en/of vervangende apparatuur en/of toebehoren en voor het nemen van de benodigde maatregelen om eventuele gevolgschade, winstderving en/of andere uit een storing voortkomende kosten of gemiste inkomsten te voorkomen. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Blog

03 Dec 2025

Werken in een koelcel

Werken in een koelcel is voor veel medewerkers in de horeca en voedingsindustrie dagelijkse kost. Of je nu vlees, vis of verse producten verwerkt, het werken in een omgeving met lage temperaturen vraagt om aandacht voor veiligheid, comfort en gezondheid. Lees verder
01 Dec 2025

Wat is de ideale temperatuur in een koelcel?

De temperatuur in een koelcel bepaalt in hoge mate hoe vers, veilig en bruikbaar jouw producten blijven. Als horecaondernemer, kok of foodprofessional wil je kunnen vertrouwen op een stabiele en efficiënte koelomgeving die past bij jouw dagelijkse praktijk. Lees verder
30 Nov 2025

Koelcel reinigen

Een schone koelcel is onmisbaar als je werkt met verse producten, een gekoelde opslag en voedselveiligheid. Wanneer je koelcel schoon, fris en technisch in orde is, blijft de temperatuur stabiel en voorkom je kruisbesmetting, schimmelvorming en nare geuren. Lees verder
22 May 2023

Nieuwe Generatie Citruspersen Revolutioneert de Horeca en Detailhandel.

De citruspers is al lang een onmisbaar hulpmiddel in de wereld van sappen en drankjes. Maar nu heeft een nieuwe generatie citruspersen zijn intrede gedaan, en het belooft een revolutie te ontketenen in de horeca, detailhandel en zelfs scholen. Lees verder
08 May 2023

Baanbrekende Horeca Apparatuur Verandert de Spelregels in de Branche!

In de wereld van de horeca is het streven naar efficiëntie, kwaliteit en klanttevredenheid nooit eindigend. Een nieuwe generatie horeca apparatuur heeft echter zijn intrede gedaan, en het belooft de spelregels in de branche voorgoed te veranderen. Lees verder