Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Prijs

Merken

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Toon resultaten (1)

  Koelgroep

  Filters

  Sorteer op

  Diamond Koelgroep | OUTLETMODEL | -10°C/-20°C | Vrieswerkbanken (2-4 Deuren) | 485x330x300(h)mm Koelgroep | OUTLETMODEL | -10°C/-20°C | Vrieswerkbanken (2-4 Deuren) | 485x330x300(h)mm
  • Merk:Diamond
  • voorraad controleren
  • Levertijd:

   zoeken

   Alleen afhalen
  • Garantie: N.v.t.
  • Art.nr: DIA-OUT-UC-NB198-N

  1.355,- 659,-

  Een professionele koelgroep aanschaffen

  Heb jij een horecabedrijf waar veel met koeling wordt gewerkt? Dan begrijp je het belang van een perfect werkende koeling. We hebben bij Horecagemak een groot aantal verschillende oplossingen klaarstaan voor horecazaken die willen investeren in een perfecte koeling. We hebben het dan over koelkisten en koelvitrines, maar bijvoorbeeld ook over koelgroepen. Met een goed functionerende koelgroep zorg je ervoor dat jouw koeling altijd goed blijft werken. We hebben in ons assortiment meerdere koelgroepen voor je klaarstaan. Met een koelgroep je koelcel ondersteunen wordt op deze manier heel makkelijk.

  Een perfecte koelgroep voor een koelcel

  De koeling is voor een horecagelegenheid een van de belangrijkste onderdelen. Zonder een goede koeling kan voeding bederven, waarbij het ook een negatief effect heeft op de hygiëne. Om een koeling goed te laten werken zijn professionele onderdelen nodig. Deze verkopen we bij Horecagemak volop. Indien je hier vragen over hebt kan je altijd even contact opnemen met onze specialisten. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden, maar ook om samen met jou te kijken naar de beste oplossing voor jouw specifieke bedrijf.

  Koelgroepen kopen bij Horecagemak

  Een nieuwe koelgroep voor een koelcel bestel je heel eenvoudig bij ons. We hebben een zeer ruim assortiment aan producten voor in je koeling voor je klaarstaan. Maar dat is niet het enige wat jij bij Horecagemak kunt kopen. We hebben het ruimste assortiment aan perfecte oplossingen voor elke horecazaak te koop. Denk hierbij aan keukenapparatuur, maar bijvoorbeeld ook klein materiaal voor in keuken of restaurant, producten voor de hygiëne en nog veel meer. Neem ons assortiment eens op je gemak door voordat je een bestelling bij ons maakt. Wij zorgen er na het afronden van je bestelling voor dat deze zo snel mogelijk bij je wordt afgeleverd.

  + Lees meer - Lees minder
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »