Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur kan dit, ter indicatie, neerkomen op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer in dezen aanvullende kosten worden gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor uit een storing voortkomende kosten of gemiste inkomsten, met inbegrip van maar niet beperkt tot gevolgschade en winstderving. De klant is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor reserve en/of vervangende apparatuur en/of toebehoren en voor het nemen van de benodigde maatregelen om eventuele gevolgschade, winstderving en/of andere uit een storing voortkomende kosten of gemiste inkomsten te voorkomen. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

PRODUCTOMSCHRIJVING

Deze praktische elektrische bak-/grillplaat van Diverso by Diamond combineert een zeer voordelige prijs met een ruim bakoppervlak om snel en efficiënt grote hoeveelheden voedsel te bereiden, zoals vlees, vis, hamburgers, worsten, spiegeleieren, omeletten en nog veel meer!

Efficiënte Verhitting
De bakplaat heeft een bakoppervlak in 20 mm dik voedselveilig geëmailleerd gietijzer met gladde afwerking. Verhitting vindt plaats via Incoloy-spiraalelementen, die zorgen voor snelle opwarming, perfect gelijkmatige hitteverdeling en het bakoppervlak in 2 zones verdelen.

Het temperatuurbereik van 0°C/300°C kan onafhankelijk per zone worden ingesteld met de hittebestendige draaiknoppen, waarbij de status van beide zones door de indicatorlampjes op elk moment goed zichtbaar is voor comfortabel en veilig gebruik.

Praktische Constructie
De behuizing is gemaakt van hoogwaardig RVS met versterkte isolatie en stelvoeten, voor stabielere plaatsing. Daarnaast heeft het bakoppervlak opstaande randen aan de achter- en zijkanten, wat samen met de vetopvanggoot en uitneembare vetopvanglade voor hygiënisch gebruik en eenvoudiger schoonmaken zorgt!

 

Specificaties

Uitvoering: Tafelmodel

Verhitting: Elektrisch

Formaat bakoppervlak: B 600 x D 400 mm

Materiaal bakoppervlak: Gietijzer (geëmailleerd)

Afwerking bakoppervlak: Glad

Temperatuurbereik: 0°C / 300°C

Bediening: Analoog

Spatrand:

Vetopvang-/lekbak:

Behuizing: RVS

Vermogen: 3,5 kW

Voeding: 230 V

Stekkerklaar:

Gewicht: 29 kg

Breedte: 605 mm

Diepte: 475 mm

Hoogte: 230 mm

Bak-/Grillplaat | Elektrisch | Glad Oppervlak 600x400 (Gietijzer) | 0°C/300°C | 3.5kW (230V) | 605x475x230(h)mm

    • GRATIS VERZENDING

      576,- 432,- excl. btw 522,72 incl. btw Of 174,24 in 3 termijnen Je bespaart €144,00 (25%)

  • Betaal achteraf binnen 30, 60 of 90 dagen met Alleen beschikbaar voor zakelijke bestellingen.

    • In winkelwagen
    • Merk:Diverso by Diamond

    • Artikelnummer:DIA-WR-EP60-SS

    • Beschikbaarheid: Op voorraad

    • Garantie:1 jaar

    • Levertijd:1-2 dagen

    • Actie van:12/12/2024 t/m 19/12/2024

    • Gratis verzending v.a €75
      Ook achteraf betalen (tot wel 90 dagen)
      100% garantie
      Altijd de laagste prijs
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »