x

Meld hier je storing

Nadat we het formulier hebben ontvangen, sturen we de storing door naar de fabrikant. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om het probleem op te lossen. Houd er rekening mee dat de snelheid van de reactie afhankelijk is van de drukte bij de fabrikant.
Klantgegevens Apparaatgegevens

PRODUCTOMSCHRIJVING

Praktisch, snel en hypermodern, dat is de M2 MAX multifunctionele handheld touchscreen kassa van iMin. Multifunctioneel omdat het apparaat niet alleen inzetbaar is als volwaardig kassasysteem, maar ook voor andere doeleinden zoals bijvoorbeeld keuken-/bedieningsscherm voor het verwerken van bestellingen/te serveren gerechten.

Vast & Mobiel
De M2 MAX heeft een helder 8" HD-touchscreen en kan op bijvoorbeeld een balie of counter worden geplaatst als vaste kassa, maar is ook mobiel te gebruiken als handheld door het lage gewicht en de ingebouwde accu met hoge capaciteit (2600 mAh). Met de M2 MAX van iMin weet je zeker dat elk proces sneller, efficiënter en eenvoudiger kan worden gemaakt!

POS & Randapparatuur
De M2 MAX kan worden gebruikt in combinatie met diverse kassasoftware, bijvoorbeeld FactoryPOS. De supersnelle octacore-processor en diverse (draadloze) verbindingsmogelijkheden zorgen voor optimale en directe communicatie met randapparatuur, zoals kassalade of barcodescanner, en andere (POS-)systemen. Daarnaast beschikt de iMin M2 MAX ook over een ingebouwde bonprinter, voor optimale flexibiliteit en gebruiksgemak.

Android & Google Play
Bovendien is de kassa voorzien van ingebouwde camera (scanning pay support), speakers (1,5 W) en draait de iMin D1 op Android 11 GO met de speciaal ontworpen iMin-UI, zodat je toegang hebt tot de volledige Google Play Store bibliotheek aan apps en toepassingen.

 

Let op, productafbeeldingen met POS-software zijn ter illustratie. Licenties voor POS-software zijn los verkrijgbaar.

 

Specificaties

Serie: iMin M2

Type: M2 MAX

Kassalade:

Bedieningsdisplay: 8" touch (1280 x 800)

Klantendisplay:

Processor: ARM Cortex Octacore (1.8 GHz)

RAM-geheugen: 2 GB

ROM-geheugen: 16 GB

SSD: 64 GB

Besturingssysteem: Android 11 GO (iMin-UI)

Licentie POS-software:

Bonprinter: Thermisch

Bonrol (breedte): 58 mm (max. Ø 40 mm)

Printsnelheid: 100 mm / sec.

Poorten: 2x Nano-Sim, 1x USB-C, 1x USB-A

Draadloos: WiFi, Bluetooth, 4G, GPS

Gewicht: 0,6 kg

Breedte: 132 mm

Diepte: 212 mm

Hoogte: 76 mm

Handheld Kassa | M2 MAX | Touchscreen | 8" Display | Bonprinter 58mm | 132x212x76(h)mm

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »